A csillagjegyed elárulja, hogy milyen anya vagy

Kovács Andrea
Írta: ,
A csillagjegyed elárulja, hogy milyen anya vagy

Az anyaság az életben az egyik legfontosabb, és talán legnehezebb szerep, amit természetesen képtelenség tökéletesen játszani, és nem attól lesz valaki jó anya, hogy soha nem hibázik, hanem hogy szereti a gyermekeit, és mindig szem előtt tartja az érdekeiket. A horoszkópok azonban, amelyek pontosan leírják egy-egy jegy személyiségjegyeit, arról is árulkodnak, hogy a különböző csillagzat alatt születettekből milyen anya lesz. Rád igazak a leírtak, vagy te más nevelési elveket vallasz?

Mérleg

A mindig harmóniát kereső Mérleg hajlamos becsukni a szemét és a fülét, ha koszos pelenkákról vagy lebüfizett előkékről van szó, és még arra is kapható, hogy falazzon a gyereknek más családtagok előtt, mert a nyugodt, békés környezet mindennél fontosabb számára.

Mivel nehezen hoz döntéseket, és nem is különösebben kitartó, nem tartozik a legkövetkezetesebb szülők közé, de páratlan együtt érző képességének köszönhetően mindig bele tudja képzelni magát a gyerek helyzetébe, és szó szerint együtt sírnak, együtt nevetnek. A Mérleg anyák a gyerekükkel igazi lelki közösséget alkotnak.

Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki igyekszik a gyermekének minél többet megmutatni a világból, és szeretné átadni neki az évek alatt megszerzett tudását. A Vízöntő anya nem bízza pusztán az iskolára az oktatást, sokat mesél, sok helyre igyekszik elvinni a gyerekét, mert a szellemi fejlődést mindennél előbbre valónak tartja.

Mivel nyugodt és kreatív egyszerre, a Vízöntők általában jó kedélyű, kiegyensúlyozott anyák, akik a gyakorlati dolgokban azonban nem mindig jeleskednek.

Ideális helyzetben van mellettük egy olyan pár, aki észben tartja, mikor kell oltásra vinni a gyereket, vagy melyik nap van a zongora óra, mert a Vízöntő az alantas világi dolgok helyett szívesebben merül el a gyerekkel együtt a csodás mesevilágban, ahol remekül érzik magukat együtt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!