Mi a csillagjegyed? Megtudhatod, melyik álomnyaralás illik hozzád

Schuster Borka
Írta: ,

Ahogy megérkeztek az első napsugarak, te máris a nyaralásról álmodozol? De vajon melyik lenne számodra az a hely, ahová mindenképpen el kellene látogatnod? Csillagjegyed elárulhatja, hol éreznéd a legjobban magadat. Ellátogatnál az úti célra?

Kos

A Kosok nem szeretnek várni, így aztán nem is töltenek szívesen napokat vagy órákat az utazással, viszont szeretik, ha nyaralás közben is sok lehetőség várja őket, és állandóan pörögnek az események.

Számukra ezért ideális választás lehet például egy közelebbi város, mint amilyen Prága is.


Ne ülj otthon! 8 európai város, amit muszáj látnod


A cseh főváros könnyen megközelíthető, pezseg az éjszakai élet, legendásan jó az étel és a sör, ugyanakkor rengeteg a kulturális program is - itt a Kosok sem fognak unatkozni.

Bika

A Bikák nehezen szakadnak ki a mindennapokból, ezért számukra igazi felüdülést jelenthet egy olyan helyre utazni, ahol senki nem aggódik a lejáró határidők vagy az állandó hajtás miatt.

Egy csendes kis toszkán faluban néhány nap alatt átveszik a helyiek laza ritmusát, és végre sikerül elengedniük az állandó feszültséget, nyugodtan pihenhetnek, ráadásul ebben a környezetben a romantikus oldaluk is érvényesül, hiszen a naplemente szinte hívogat egy sétára az olajfák között.