5 tulajdonság, ami a csillagjegyed alapján tökéletesen jellemez téged

Szirák Viki
Írta: ,

A csillagjegyed alapján több személyiségjegyedre is lehet következtetni, és nem véletlen, hogy sokszor érzed azt, „igen, ez tényleg rólam szól". Most is hasonló infókat gyűjtöttünk össze a horoszkópokról; biztos, hogy az alábbi 5 tulajdonság benned is megtalálható!

Amikor valaki eljátssza a bizalmadat, esetleg kihasznál vagy elárul téged, te nagyon mélyen megharagszol rá. Olyannyira, hogy meg sem akarod hallgatni a kifogásokat; ilyen szempontból elég haragtartó vagy.

Ugyanakkor mindig kimondod azt, amit gondolsz. Nem szereted a hazudozásokat, ezért ha valami nem tetszik, arról tudni fognak mások is.

A költekezések terén nem igazán ismersz határokat, ezért nem ritka, hogy impulzívan vásárolsz, és olyan dolgokra költöd a pénzed, amit később megbánsz, így erre érdemes jobban odafigyelned.

A szeretetedet nem vagy hajlandó csak úgy bárkinek odaadni, ezért igyekszel alaposan kiismerni az embereket, és tényleg csak azokkal barátkozni, akik megérdemlik.

Azonban nem mindig megy ez egyszerűen számodra, hiszen könnyen felhúzod magad, ha az emberek nem értenek egyet a véleményeddel. Elég makacs vagy!

Nem könnyű téged kihozni a sodrodból, de ha valakinek sikerül, nem fogod vissza magad, és megmutatod, hogy veled nem érdemes szórakozni.

Erről részben az is tehet, hogy téged senki sem ijeszt meg; van önbizalmad ahhoz, hogy szembeszállj bárkivel.

Az anyagiak terén érdemes megtalálnod az egyensúlyt, hiszen van, hogy túl sokat költesz, és olyan is, amikor szinte alig vásárolsz, hiszen folyton váltakozik az, hogy épp spórolsz, vagy épp nem. Sosem tudod eldönteni, mi a legjobb!

Igazán független személyiség vagy, aki szereti magának meghozni a döntéseket, és nem szívesen engeded át az irányítást másnak.

Emiatt van az, hogy általában amit akarsz, az előbb-utóbb a tiéd is lesz. Nem sok olyan alkalom volt, hogy másképp alakultak volna a dolgaid.