Mi a csillagjegyed? A 3 hobbi, ami a legnagyobb örömet jelenti számodra

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az asztrológusok szerint komolyabb elemzést csak és kizárólag a születési térképünk alapján készíthetünk, de a horoszkópunk annyira meghatározó, hogy számos területen befolyásolja a személyiségünket. Legfőbb vonásaink épülnek a zodiákusunkra, ezért nem mehetünk el szó nélkül mellette – még arról is árulkodik, milyen hobbi, sportág lehet igazán testhezálló számodra!

A Kos jegyűeknek lételeme a versenyzés, ezért ha te is ebben a csillagjegyben születtél, elsősorban olyan hobbik illenek hozzád, amikben meg tudod mutatni, milyen fából faragtak.

Ez különösen igaz akkor, ha a munkahelyeden aktuálisan nem vezetői pozícióban dolgozol: jobban jársz, ha minél előbb levezeted a felesleges energiáidat, mégpedig valahol máshol.

Remek hobbi számodra bármilyen sportág, ami nagy erőfeszítést igényel tőled, így pl.

a testépítés, vagy valamilyen küzdősport ideális választás lehet.

Érdekes hobbi – és így a Kosok számára különösen vonzó – a motor- vagy az autóversenyzés is.

Bikaként szeretsz az evilági, hedonista élvezeteknek hódolni, ezért nem vagy kifejezetten az a nagy sportoló, nem feltétlenül ebben az irányban találod meg a legideálisabb feltöltődési lehetőségeidet.

Ennek megfelelően sokkal könnyebben levezetheted a felgyülemlett feszültséget a sütéssel, főzéssel, elsősorban tehát ezen a területen érdemes gondolkoznod.

Ha mégis valamilyen sport mellett tennéd le a voksodat, akkor a nagy erőt igényli edzések, mint pl.

a súlyemelés lehet ideális választás, illetve a jóval könnyedebb, kényelmesebb kirándulás, természetjárás.