Melyik jegyben születtél? Ezt szereti és utálja benned a házastársad

Balatoni Dóra
Írta: ,

Bármilyen jól összeillünk is a párunkkal, mindannyian különbözőek vagyunk, és természetes, hogy vannak olyan tulajdonságok, amiket szeretünk vagy épp nem szeretünk a párunkban. A házasságban nagyon fontos a szeretet és az elfogadás, csak így működhet a kapcsolat. Ha nagyon akarjuk, akkor képesek vagyunk megváltozni vagy legalábbis javulni azért, hogy a házasságunk erősödhessen, javulhasson. Nézzük, csillagjegyünk alapján melyek azok a tulajdonságok, amelyeket a házastársunk imád vagy utál bennünk!

Kos Kép forrása: jessicabphotos.com

Kos csillagjegyűként jóban-rosszban a partnered mellett állsz. Férjed nagyon szereti benned, hogy odaadó vagy és mindenben támogatod őt.

Ha szükség van rá, megmutatod neki a helyes utat, és tudatosítod benne, hogy soha ne adja fel az álmait.

Tele vagy energiával, nem hagyod, hogy párod unatkozzon melletted. Néha azonban hajlamos vagy a túlzott féltékenységre.

Él benned a félelem, hogy elveszíted őt, és előfordul, hogy faggatózásaiddal kiborítod a párodat.

Bika Kép forrása: indiaearl.com

Ha Bika a csillagjegyed, akkor remek háziasszony vagy, ügyesen mozogsz a konyhában, gyermekeid imádnak, mindent megadsz a családodnak.

Férjed kedveli, ha megleped őt valami finomsággal, gyakran szinte elkényezteted őt és alkalmanként még a reggelit is ágyba viszed neki.

Mivel nagyon fontos számodra a család, törekedsz rá, hogy meglegyen az anyagi biztonság. Sajnos néha kissé fukar vagy, és a pénzügyeken összevesztek a pároddal.

Férjed olykor kissé nehezen viseli, amikor teljes mértékben te akarsz gondoskodni a családi kasszáról.