Ez az 5 csillagjegy mindenkinél jobban hajlamos arra, hogy rövid úton tönkretegye a párkapcsolatát

Írta: ,

Természetesen nem csak a csillagjegyedtől függ, mennyire vagy sikeres a párkapcsolataidban. Azonban, ha az alábbiak között magadra ismersz, akkor jó esély van arra, hogy te is záros időn belül tönkreteszed a bimbódzó kapcsolataidat, és csak elvétve jutsz el odáig, hogy néhány hónapnál tovább járj valakivel.

Ikrek Kép forrása: unsplash

1/5 Ikrek

Az ikrek levegő jegy, ezért tényleg nehezen találja a helyét a világban (főleg, ha hasonlóan labilis aszcendenssel született).

Minden érdekli, mindenre kíváncsi, ám csak rövid ideig köti le a figyelmét egy-egy dolog. Ez sajnos a párkapcsolatára éppúgy áll, mint a munkájára, vagy éppen a hobbijára.

Nagyon ritkán akad olyan partnerre, aki hosszú távon is képes fenntartani az érdeklődését. Legnagyobb hibája a kapcsolataiban az, hogy záros időn belül elveszíti szerelme bizalmát, illetve nem akar felelősséget vállalni semmiért, márpedig így meglehetősen nehéz kibontakoztatni egy érett, felnőtt kapcsolatot.

Vízöntő Kép forrása: unsplash

2/5 Vízöntő

A vízöntőt feltétlenül meg kell említeni ebben a felsorolásban – sajnos. Akárcsak az ikrek, úgy a vízöntő is bohém, érdeklődő, kíváncsi, de éppen emiatt kellően szélsőségesen viselkedik a párkapcsolataiban.

Nagyon imádja és keresi az izgalmas, szenvedélyes viszonyokat, de ki nem állhatja, ha valamit, vagy éppen valakit alaposan kiismert.

Ekkor úgy érzi, hogy elvesztette érdeklődését és lendületét, amivel párhuzamosan a másik idegeire megy, és szép lassan elveszíti a toleranciáját.

Sajnos a hosszú távú kapcsolatokra nem az a jellemző, hogy évtizedek után is sok-sok újdonságot tartogatnak, ezért a vízöntő inkább előbb, mint később lép ki belőlük.

Szűz Kép forrása: unsplash

3/5 Szűz

A szűz sokszor el sem jut a párkapcsolatig, ezért esetében nem olyan feltűnő, hogy mennyire gyorsan képes rövidre zárni a viszonyait.

Mindennek hátterében egy nagyon egyszerű dolog áll: a szűz legtöbbször hűvösen és távolságtartóan viselkedik, ami a kezdetekben iszonyúan vonzó, később azonban nagyon idegesítő tud lenni.

Egyszerűen képtelen feloldódni a kapcsolatában, amit a legtöbb partner nem tud hosszú távon tolerálni.

Ezt azért ellensúlyozza, hogy a szűz egy nagyon jól alkalmazkodó partner, ami miatt az emberek nehezen válnak el tőle, de ha az adott partner mély és szenvedélyes kapcsolatra vágyik, akkor a szűz gyorsan távozásra kényszeríti.

Nyilas Kép forrása: unsplash

4/5 Nyilas

A nyilasok esetében két véglet jellemző: vagy nagyon kitartóak és könnyen találnak maguknak életre szóló partnert, vagy átesnek a ló túloldalára, és mindenkibe belezúgnak – majd ugyanilyen gyorsan szakítanak is.

Hajlamosak rá, hogy hamar lángra nyúljanak, és sokkal többet képzeljenek a kapcsolatukba, mint kellene, és ezzel könnyen elriaszthatják a leendő szerelmet.

A nyilasokra ugyanakkor az is jellemző, hogy mindenkihez baráti alapon állnak, és szinte észre sem veszik, de a párkapcsolatuk szintén átcsap egyfajta haveri viszonyba – ha ehhez párosul szabadság iránti vágyuk, akkor érthető módon inkább nem akarják folytatni a kapcsolatot.

Bak Kép forrása: unsplash

5/5 Bak

A bakok kellően nehéz esetnek bizonyulnak, de rájuk is két véglet jellemző.

Pozitívabb és hűségesebb énjük inkább késői felnőttkorban aktivizálódik, odáig a legtöbb esetben nem éppen ideális partnerek. Nem szeretnek kompromisszumot kötni, és nagyon zárkózottak: rengeteg pozitív dolognak kell történnie egy kapcsolatban ahhoz, hogy a bak feloldódjon és teret engedjen az érzelmeinek.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy iszonyúan realista és imád a karrierjére koncentrálni, úgyhogy a legtöbbször a párkapcsolatokra egy másodlagos lehetőségként tekint.

Ha van, akkor jó, de ha nincs, akkor is – mivel nem tesz különösebb erőfeszítéseket, a legtöbb kapcsolata nem mondható tartósnak.