A csillagjegyed azt is elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon. Magadra ismersz?

Balatoni Dóra
Írta: ,
A csillagjegyed azt is elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon. Magadra ismersz?

Kép forrása: photogrist.com

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Vízöntő csillagjegyűként igazi társasági ember vagy, folyton igényled mások társaságát, törődését.

Szeretettel közeledsz mások felé, humanitárius személyiség vagy és remek kompromisszumkészséggel rendelkezel.

Mindig harcolsz az igazságért és lételemed, hogy segíthess másokon. Az érzelmeidről azonban szinte soha nem beszélsz és kerülöd a konfrontációt. Jószándék vezérel, általában mindig megbékélsz az exeiddel, még akkor is, ha ők csaltak meg vagy hagytak el téged.

Előfordul az is, hogy még jóval később is baráti kapcsolatot ápoltok. Viszonylag hamar megérted, miért történt a szakítás, elfogadod azt, beletörődsz és igyekszel minél előbb továbblépni.

Halak csillagjegyűként igazán hűséges típus vagy, a végsőkig kitartasz a partnered, barátaid mellett. Jóhiszeműségeddel azonban sokan visszaélnek, és könnyen becsaphatnak.

Ennek ellenére igyekszel mindig toleráns maradni és képes vagy megbocsátani. Nagylelkűség és önzetlenség jellemez, szeretsz másokról gondoskodni.

Érzékeny természet vagy, ha problémákkal küzdesz vagy szomorú vagy, akkor leginkább magadba fordulsz. A szakításon szépen-lassan teszed túl magadat, többnyire nem panaszkodsz másoknak, inkább otthon ülve, sebeidet nyalogatva lépsz túl előző kapcsolatodon.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!