4 csillagjegy, aki inkább a pasik között keres magának barátokat

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokak számára még mindig tabutéma a férfi és a nő közötti barátság kérdése, pedig egyre több ilyen baráti kapcsolat támasztja alá, hogy igenis működhet a dolog. De kik azok, akik már csak csillagjegyük alapján is sokkal szívesebben keresnek a férfiak között barátokat?

Az oroszlánok jellemző módon nagyon jól megértik magukat a férfiakkal sőt, sokszor szinte kizárólag közülük kerülnek ki a barátaik.

Nyitottak, közvetlenek, és sokszor nagyon vonzóak, úgyhogy a legtöbbször kifejezetten örülnek a férfiak, hogy egyáltalán szóba elegyednek velük.

Más kérdés, hogy gyakran az oroszlánok tényleg csak barátkozni akarnak, és ez a másik részről nem feltétlenül örvendetes. Azonban, ha ezt a bizonyos határt elfogadják és tisztelik a férfiak, akkor nagyon jó kapcsolatot is kialakíthatnak az oroszlánokkal.

Mivel nem csak kedvesek, hanem általában jól átlátják a helyzeteket, ráadásul pozitív a hozzáállásuk és lehet rájuk számítani, az oroszlánokból könnyen válnak hosszútávon is jó barátok.

Kos Kép forrása: puhhha/Depositphotos

A kosok is nagyon elevenek, kitartóak, és imádják a kihívásokat. Szó sincs arról, hogy ne lennének nőies vonásaik, de az élethez való hozzáállásuk sokak szerint inkább férfias jegyeket tükröz – emiatt igazán könnyen megértik magukat az ellenkező nemmel.

Irányító típusok, emiatt főnökként könnyen elszaladhat velük a ló, hajlamosak arra, hogy előtérbe kerüljön legrosszabb énjük. Azonban, ami főnökként a megítélésedben hátrányodra válhat, vagy ami a párkapcsolatodban partnerként kevésbé lehet előnyös, az barátként teljesen másként működik.

Mindig lehet számítani a támogatásodra, szókimondó, talpraesett vagy, és rád aztán egyáltalán nem jellemző a „gyengébbik nem” kifejezés. Pontosan emiatt jössz ki olyan jól a férfiakkal!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv