4 csillagjegy, akik állandóan a rossz pasiba zúgnak bele - most azt is eláruljuk, miért!

Írta: ,

Nem mindig a véletlen műve, hogy olyan pasiba zúgsz bele, akibe nagyon nem kellene. Persze, a hozott minták, amiket tudat alatt másolunk, a korábbi tapasztalatok iszonyúan sokat számítanak. De annyi mindenre hatással van a horoszkópunk, miért pont a párválasztás lenne kivétel? Az alábbi csillagjegyek rendszeresen melléfognak, és most azt is eláruljuk, miért!

Kos Kép forrása: Jcomp/Depositphotos

1/4 Kos

Rendszeresen olyan férfit választasz magad mellé, aki hozzád hasonlóan domináns, hiszen csak az ilyen férfiakra tudsz igazán felnézni. Nyilvánvaló, hogy nálad szóba sem jöhet egy tutyimutyi alak, olyasvalaki, aki nem elég lelkes, törekvő – nem is tudod elképzelni magadat egy ilyen férfi mellett. Azonban azok a jelöltek, akik megfelelnek a kritériumoknak, általában nem túl könnyű esetek. Pontosan tudják, mit akarnak, és ezt az akaratot te sem tudod felülírni – nos, pont ez az oka a gyakori konfliktusoknak, összetűzéseknek. Mindez egy darabig izgalmas és lángoló, de egy idő után versengéssé alakul, és belefásultok az állandó vitákba.

A másik gyakori ok, amiért melléfogsz, hogy a hozzád hasonló férfi általában karrierista, törtető személyiség, és néhány hónap múlva azt veszitek észre, hogy alig találkoztok – de nem is igazán hiányoztok egymásnak. Akkor meg minek ez az egész hercehurca?

2/4 Szűz

Nagyon idealista világnézeted van, ami párosul egy jó adag kitartással, maximalizmussal, és hát ezek nem tartoznak minden esetben a lehető legkönnyebben kezelhető tulajdonságok közé. Egy olyan férfi mellett lennél igazán boldog, aki nagyon precíz, hozzád hasonlóan talpraesett, és mindig kitartóan halad a céljai felé.

A kosokhoz hasonlóan te is olyan elengedhetetlen tulajdonságoknak tartod ezeket, amik nélkül nem tudsz felépíteni egy épkézláb kapcsolatot.

A férfiak többségére azonban nem jellemző az a fajta maximalizmus, amit te szűzként elvársz, ám ez csak akkor derül ki, amikor komolyra fordulnak a dolgok, és adott esetben már az összeköltözésnél jártok. Sok vitához és összetűzéshez vezet az, ha a párod nem hozza az általad elvárt színvonalat, ami egyébként néha tényleg irreális. Te viszont így élsz, és jól is érzed magadat tőle, ezért aztán nem érted, mi okozhat számára problémát – ez már tökéletes gondolaindító ahhoz, hogy gyorsan kiszeress belőle.

3/4 Bak

Nem igazán áll távol tőled a csalódás, függetlenül attól, hogy te okozod, vagy neked okozzák. Jellemző módon olyan férfiakkal hoz össze a sors, akik nem kellően komolyak és érettek egy olyan kapcsolathoz, amit te elképzeltél magadnak. Erre rátesz egy lapáttal, hogy hajlamos vagy a korábbi negatív tapasztalataidat magaddal hurcolni, és kivetíteni az aktuális kapcsolataidra.

Ha kicsit is elbizonytalanodsz, az elsők között vagy, akik kiutat keresnek ahelyett, hogy megpróbálnák megoldani a kérdéses ügyet. Márpedig így kellően nehéz egy párkapcsolatot hosszútávon működtetni. Ennek ellenére nálad a hűség alapvető, és az egyik legfontosabb dolog, de egy idő után eljutsz arra szintre, hogy kijelented: „minden pasi egyforma”. Így aztán tényleg nehéz dolga van annak, aki szeretné megmelengetni a szívedet, pedig legbelül pontosan arra vársz, hogy egy bizalmas, mély kapcsolatot alakíthass ki valakivel.

4/4 Vízöntő

Vízöntőként végtelenül laza, humoros és szabad lélek vagy, ami iszonyúan vonzó a másik nem számára. Egyszerre vagy elérhető és elérhetetlen, nyitott és kiismerhetetlen. A legtöbb férfi alig várja, hogy közelebbről megismerhessen, esetleg meg is szelídítsen magának, de ez közel lehetetlen vállalkozás. Valahol legbelül te is úgy érzed, hogy a párkapcsolat nem igazán neked való, legalábbis nem hosszútávon.

Szeretnéd szabad személyiségedet, kötetlen életviteledet megőrizni, és nincs tervben, hogy bármit is feladj az elképzeléseidből. Emiatt nem igazán vagy vevő arra, hogy kompromisszumokat köss, márpedig ez párkapcsolatban elengedhetetlen. Te viszont inkább menekülsz, ha a kötöttségek szóba kerülnek, szóval a férfiakat illetően nem is igazán a választásoddal van gond, hanem az okoz problémát, hogy nem akarsz elköteleződni. Márpedig, ameddig nem határozod el magadat, addig nem fog rád találni egy komoly szerelem sem.