5 csillagjegy, aki nehezen találja meg az igazit

Kovács Andrea
Írta: ,
5 csillagjegy, aki nehezen találja meg az igazit

Kép forrása: funtime.ge

Természetes, hogy megannyi körülmény közrejátszik, amikor az igazit keressük. Vannak, akiknek szinte az ölükbe pottyan a lehetőség, mások kitartóan keresnek, mégsem jutnak egyről a kettőre. Nyilván nem kizárólag a horoszkópod dönt ebben a kérdésben, de érdekes lehet szembesülni vele, vajon a te jegyed az elköteleződés-fóbiások közé tartozik-e!

Halak Kép forrása: aisleperfect.com

Amennyire érzelmes lény vagy, annyira nehezen találod meg azt, akivel tényleg életre szóló párost alkothatnátok. Egy párkapcsolatban messze nem csak emocionális döntéseket kell meghozni, bizony nem árt, ha néha racionálisan is tudsz választani.

Ez neked egyáltalán nem megy. Végtelenül tapintatos és figyelmes tudsz lenni, ám – pont érzelmi beállítottságod miatt – hangulatember is vagy.

Ezzel a tulajdonsággal egyáltalán nem könnyű együtt élni. Titokzatos és kiismerhetetlen a személyiséged, ami vonzó, de az állandó hangulatingadozásokkal párosulva csak az igazán szerelmes férfiak tartanak ki melletted.

Minden csalódás valóságos szívfájdalom számodra, hiszen belül érzed, hogy a szerelem megvolt, így aztán nem tudod felfogni, hol futhatott vakvágányra a kapcsolatotok. Mivel ilyen nehezen dolgozod fel a szakítást, lassan jutsz el ismét arra a pontra, hogy tovább keresd az igazit – az idő pedig csak megy és megy.

Számodra nagyon fontosak a körülmények, és kifejezetten díjazod, ha rólad szól az élet. Nehezedre esik, hogy az igényeidből kicsit leadj, akkor is, ha azok képzelt követelmények.

Jó példa erre a párkapcsolatod: amíg minden rólad szól, a barátod a te kívánságaidat lesi, addig nagyon elégedett vagy.

Azonban, ha kicsit is alábbhagy a lángolás, úgy érzed, minden tönkrement, és menekülsz, mielőtt megtapasztalhatnád, hogyan mélyülnek el az érzelmek egy tartalmas kapcsolatban.

Nagyon önfejű vagy, nem igazán tudod elhinni, hogy másnak is igaza lehet. Ehhez hozzájön az, hogy imádod a szabadságot, az önállóságot, szóval az elköteleződés nem a te asztalod.

Mindez nem azt jelenti, hogy te sosem vagy szerelmes, vagy nem vágysz komoly kapcsolatra, de alaptermészeteddel nem igazán tudod összeegyeztetni mindazt, amit a házasság kínálni tud.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!