Ez az 5 csillagjegy extrém nehezen oldódik fel a párkapcsolatában

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Rengeteg mindentől függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódsz fel társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod, és persze a vérmérsékleted, élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

A mérlegek ugyan sokkal könnyebben boldogulnak a párkapcsolataikkal, mint a szűz jegyűek, esetükben sem indul túlságosan gördülékenyen a legtöbb kapcsolat. Ennek oka az állandó harmónia imádatukban, kiegyensúlyozottságra való törekvésükben keresendő.

Továbbá szerepet játszik az is, hogy szeretik a fokozatosságot, tehát elvárják az udvarlást és azt, hogy ne rohanják le őket. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem tudnak feloldódni egy párkapcsolatban, de mivel megkövetelik, hogy a kapcsolat elején is minden az elvárásaiknak megfelelően történjen, úgy tűnhet, hogy nagyon is távolságtartóak.

Megéri azonban kitartónak lenni esetükben, mert számukra a legcsodálatosabb része a szerelemnek az udvarlás, amire később építeni tudnak egy komoly kapcsolatot.

Ikrek Kép forrása: cokacoka/Depositphotos

Az ikrek a vízöntőkhöz hasonló jegy: ők is mindig az újdonságot, a különlegeset, az érdekességet keresik a környezetükben és az emberekben egyaránt. A viszonyok elején tulajdonképpen nagyon is kedvesek, figyelmesek és odaadóak, nem tűnik úgy, hogy túlságosan nehezen bontakoztatnák ki személyiségüket a kapcsolatok keretein belül.

Azonban – akárcsak a vízöntőket – úgy az ikreket is hajtja az állandó kíváncsiság, és gyakran ők is inkább másutt keresik az izgalmat ahelyett, hogy igazán elmélyülnének az aktuális kapcsolatukban. Emiatt sajnos rájuk is igaz, hogy a valódi feloldódás, a teljes összeolvadás nem igazán jellemző az életükre.

Természetesen nem kizárt, hiszen ahogy írtuk, messze nem csak a csillagjegy számít (még ezoterikus szempontból sem), de a vízöntők és az ikrek csak nagyon nehezen tudják teljesen átadni magukat a szerelemnek.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!