5 csillagjegy, aki extrém nehezen oldódik fel a párkapcsolatában

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Rengeteg mindentől függ, mennyire gyorsan és könnyen oldódsz fel társaságban, vagy éppen a párkapcsolatodban. Az otthon látott példákon túl számít a korábbi tapasztalatod, és persze a vérmérsékleted, élethelyzeted is. De gondoltál már arra, hogy a csillagjegyed is befolyásolhatja ezt a fontos helyzetet?

Ikrek Kép forrása: cokacoka/Depositphotos

Az ikrek a vízöntőkhöz hasonló jegy: ők is mindig az újdonságot, a különlegeset, az érdekességet keresik a környezetükben és az emberekben egyaránt. A viszonyok elején tulajdonképpen nagyon is kedvesek, figyelmesek és odaadóak, nem tűnik úgy, hogy túlságosan nehezen bontakoztatnák ki személyiségüket a kapcsolatok keretein belül.

Azonban – akárcsak a vízöntőket – úgy az ikreket is hajtja az állandó kíváncsiság, és gyakran ők is inkább másutt keresik az izgalmat ahelyett, hogy igazán elmélyülnének az aktuális kapcsolatukban. Emiatt sajnos rájuk is igaz, hogy a valódi feloldódás, a teljes összeolvadás nem igazán jellemző az életükre.

Természetesen nem kizárt, hiszen ahogy írtuk, messze nem csak a csillagjegy számít (még ezoterikus szempontból sem), de a vízöntők és az ikrek csak nagyon nehezen tudják teljesen átadni magukat a szerelemnek.

Sokak számára bizonyára érdekes lehet, hogy a vízöntők felkerültek a listára, ugyanis kifejezetten nyitott, társasági életet kedvelő jegyről beszélünk. A vízöntők ráadásul szeretik az izgalmat, az újdonságot, és imádják a különleges élményeket a párkapcsolataikban is.

Akkor hogyan kerülhettek a listára?

Bár a korábban leírtak igazak a vízöntőkre, a szerelemben mégsem oldódnak fel soha igazán. Ennek az az oka, hogy állandóan az újdonságot keresik, és az ismeretlent kutatják. A legtöbbször nem is várják meg, hogy az igazi elmélyülésre sor kerülhessen, ugyanis ekkor már úgy érzik, kiismerték partnerüket, és inkább továbblépnek.

Tehát, a korábbi jegyekkel ellentétben a vízöntők nem kifejezetten a kezdeti feloldódással küzdenek, hanem a szerelemben való elmélyülés az, ami csaknem a lehetetlennel ér fel számukra.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!