Csillagjegyből megtudhatod, hogy mi vár rád a szerelemben év végéig

Szendrey Adrienn
Írta: , Frissítve:
Horoszkópunk sok mindent elárulhat rólunk, többek között azt is, hogyan alakul szerelmi életünk. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az év hátralevő része, akkor olvasd el szerelmi horoszkópunkat!
Bika
A párkereső Bikák úgy érezhetik, hogy egy közeli ismerősükben megtalálhatják az igazit, ám a románc nem fog túl sokáig tartani, és az addigi jó barátságot romokba fogja dönteni. Ennek ellenére aggodalomra semmi okuk sincs, hiszen hamarosan belép életükbe az a férfi, akire mindig is vágytak. 


A kapcsolatban élők nehéz időszaknak nézhetnek elébe, a csillagok szerint jó esély van rá, hogy párkapcsolatuk véget érhet. Az év vége komoly próbatétel lehet szerelmüknek, fény derül rá, hogy valóban összetartoznak-e.
Oroszlán
Az egyedülálló Oroszlánok úgy érezhetik, sosem találják meg az igazit, szinte rosszabbnál rosszabb pasikat sodor útjukba az élet. Már kezdik elveszíteni a reményt, mikor végre váratlanul betoppan egy ígéretesnek tűnő férfi, aki azonnal leszi őket a lábukról. 

 
A párban élő Oroszlánok kapcsolata jobb, mint valaha, kedvesével tökéletes harmóniában élnek, és szexuális életük is felpezsdül. Ennek ellenére ne bízzák el magukat a jegy szülöttei, hanem törekedjenek arra, hogy megtartsák a jó kapcsolatot. 

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?