Ebből tudják az egyes csillagjegyek szülöttei, hogy megtalálták az Igazit

Írta: ,

Rengeteg jel utal arra, hogy hosszú évek keresgélése és számtalan csalódás után végre megtaláltad az Igazit. De mégis, mindenkit egészen más dolgok ébresztenek rá arra, hogy a Nagy Ő-vel van együtt; most eláruljuk, az egyes csillagjegyek miből jönnek rá erre!

1/12 Kos

A múltadban többször is csalódnod kellett, és a párkapcsolataidban gyakran érezted úgy, hogy visszafognak, és nem hagynak neked elegendő szabad teret.

Amikor viszont megismered azt a személyt, aki mellett boldog vagy, és aki miatt szerelmes leszel már csak a szerelem érzésébe is, akkor tudni fogod, hogy ő számodra az Igazi.

2/12 Bika

Bikaként akkor döbbensz rá arra, hogy a Nagy Ő-vel vagy együtt, amikor végre magabiztosnak érzed magad a kapcsolatodban, és nyugodt vagy.

Régebben mindig tele voltál kételyekkel, nem volt elegendő önbizalmad, és a féltékenység is gyakori vendég volt az életedben; de amikor megismered azt a személyt, aki mindezt elmúlasztja, tudni fogod, hogy ő az Igazi.

3/12 Ikrek

Mindig is úgy érezted, hogy két oldalad van, és az egyiket senkinek sem tudod igazán megmutatni.

A társaságban igyekeztél vidám és laza lenni, de valójában benned is rengeteg kétely van, időnként szomorú tudsz lenni, és van, hogy gyengébbnek érzed magad.

Ezt viszont kizárólag csak akkor tudtad kimutatni, ha egyedül voltál otthon.

Amikor viszont rátalálsz az Igazira, végre képes leszel előtte mindkét oldalad megmutatni, és ebből tudhatod, hogy megtaláltad a társadat örök életedre.

4/12 Rák

Számodra mindig is a család, a hűség és a szerelem volt az első, így abból tudod igazán, hogy megtaláltad a társadat, ha egy olyan személlyel vagy együtt, aki hasonló értékeket képvisel.

Ez a férfi mindenkinél jobban megért téged, és hozzád hasonlóan hatalmas mértékű szeretettel és kedvességgel viszonyul mindenkihez.

5/12 Oroszlán

Nem vagy egyszerű eset, ezt te is beismered, épp ezért a te Nagy Ő-d az a személy, aki képes motiválni téged, és folyton kihívások elé állít, hogy jobb emberré válj.

Ő az, aki őszintén megmondja, ha valamit rosszul csinálsz, de ettől még ugyanúgy szeret és támogat téged.

Ebből tudod, hogy megtaláltad az Igazit: hiába mondja meg az ellentétes véleményét, továbbra is kiáll melletted és arra késztet, hogy fejlődj nap mint nap.

6/12 Szűz

A párkapcsolataidban szinte kivétel nélkül mindig stresszes vagy, ráadásul minden apróságot túlgondolsz, ami még több szorongást hoz az életedbe.

Abból tudod, hogy megtaláltad a lelkitársadat, hogy mellette végre nyugodt és izgatott vagy, ráadásul képes vagy megbízni benne.

Boldognak érzed magad, és ezt tényleg csak az adhatja meg, akit az univerzum is neked szánt.

7/12 Mérleg

Mindig is nagyon karizmatikus és megnyerő voltál, ezért is van olyan sok közeli ismerősöd, akik csupa jót mondanak rólad.

Abból tudod, hogy megtaláltad az Igazit, hogy amikor megismered ezt a személyt, ő biztosan nem zúg beléd az első pillanatban.

Noha kezdetben idegesít, hogy nem kaphatod meg őt azonnal, idővel egyre inkább élvezed a helyzetet, és rájössz, hogy erre van szükséged.

Az egészséges egyensúlyra; hiszen ő biztosan nem bólint rá mindenre, amit szeretnél, így meg kell tanulnod kompromisszumokat kötni.

8/12 Skorpió

Általában magadnak való típus vagy, már olyan értelemben, hogy nem szívesen nyílsz meg mások előtt, és minden titkodat megtartod magadnak.

De amikor bekopogtat az a személy az életedbe, aki előtt mégis őszinte tudsz lenni, abból tudhatod, hogy őt tényleg neked szánta a sors.

Olyan boldogságot tapasztalsz meg mellette, amilyet előtte senki mással.

9/12 Nyilas

Amikor megtalálod az Igazit, hirtelen rájössz, hogy nyugodtan lehetsz önmagad, és nem kell felvenned egy hamis álarcot senki kedvéért.

Ez a személy ugyanis épp annak a komplex, őszinte, különleges embernek szeret téged, aki valójában vagy.

Mellette megtapasztalod a szabadság érzését úgy, hogy közben nem kell egyedül lenned.

10/12 Bak

Ki nem állhatod a randizós szabályokat és a különféle taktikákat, amiket ma már mindenki alkalmaz az ismerkedésben.

Épp ezért fogod tudni az első pillanatban, hogy megtaláltad a lelkitársad: ez a személy ugyanis tökéletesen megért téged, és pont ugyanannyira nem foglalkozik a szabályokkal, mint te.

Ő az, akinek többé nem kell elmagyaráznod a gondolataidat, mert egyetlen pillantásból is tudja, mit érzel.

11/12 Vízöntő

A kapcsolataidban általában kimondottan távolságtartó vagy, és nehezen tudod kimutatni az érzéseidet.

Amikor viszont megtalálod a lelkitársad, épp ennek az ellenkezője történik meg: hirtelen ragaszkodóvá válsz, és sokkal őszintébb tudsz lenni, mint előtte bárkivel.

Képes vagy sebezhetőnek mutatkozni előtte, noha korábban mindenki mellett erősnek szerettél volna látszani.

12/12 Halak

Az Igazival a szerelemnek egy egészen új érzését tapasztalod meg, hiszen ezen személy mellett végre úgy érzed, tényleg élsz.

Biztonságban érzed magad, támogat téged, ez pedig elég ahhoz, hogy végre képes legyél valóra váltani az álmaidat.

Ez mindennél többet ér!