5+1 csillagjegy, aki a legnehezebben bírja az egyedüllétet

Kovács Andrea
Írta: ,

Mivel társas lények vagyunk, a legtöbb ember természetesen nem szeret hosszabb időt egyedül tölteni – ez még akkor is igaz, ha egyébként feltaláljuk magunkat és általában szeretünk a magunk társaságában lenni. Ha azonban nagyon hosszú perióduson keresztül kell magányban lennünk, az unalmassá, nyomasztóvá válhat. A csillagjegyünk azt is befolyásolhatja, mennyire bírjuk az egyedüllétet – néhány zodiákus például kifejezetten rosszul, és már rövid idő után képes teljesen befelé fordulni miatta.

A Skorpió egy hihetetlenül érzéki jegy, és szereti szenvedéllyel élni az életet.

Fontos számára az intimitás, és akkor tud igazán kiteljesedni, ha ehhez van egy partnere.

Az emberi kapcsolat szinte üzemanyagként táplálja a Skorpiót, ezért amikor hosszú ideig arra kényszerül, hogy önmaga legyen, hajlamos letargiába zuhanni és elveszteni a mindennapi motivációját.

Nem meglepő, hogy az Ikrek kifejezetten társas jegy.

Szinte megszállottja a személyes kapcsolatoknak és a kommunikációnak, tele van ötletekkel, amiket meg akar osztani másokkal, és tanulni is akar embertársaitól.

Rövid ideig még egész jól elvan egyedül is, hosszabb távon azonban nagy magány telepedhet rá, ha nincs kivel beszélgetnie – és ezen az érzésen sokkal inkább a személyes találkozás segíthet nála, mintsem egy csetelés vagy telefonbeszélgetés.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!