Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb férj – A te párod köztük van?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Természetesen nem csak a csillagjegye dönt valakinek arról, milyen férj lesz, már csak az asztrológia szempontjából sem. Azonban jó esély van arra, hogy az alábbi zodiákussal rendelkező férfiak kifejezetten jó férj-jelöltekké váljanak. Lássuk, kikről is van szó!

A Rák férfiak egészen más okból kifolyólag kerültek a listánkra, mint a Skorpiók. Míg utóbbiak inkább szenvedélyes tűzzel és féktelenül hódítanak, addig a Rákok azonnal gyengéd üzemmódra kapcsolnak.

Nagyon finoman, kedvesen udvarolnak, sokat bókolnak, de nem azért, mert mindenáron ágyba akarnak vinni, hanem mert ők tényleg ennyire figyelmesek és romantikusak.

A házasságot illetően sem igazán változik a hozzáállásuk, még sok-sok év múltán is teljes figyelmüket fordítják a kapcsolatuk felé, mindehhez pedig még megbízhatóak és törődőek is, úgyhogy igazi férj-jelöltek lehetnek.

A Halak férfiak nagyon romantikusak és érzelmesek, ezért remek férj-jelöltek lehetnek, feltéve, hogy neked fontosak az említett tulajdonságok.

Hihetetlen mélyen tudnak szeretni, ráadásul a többségükben ott bújik egy jó adag művészi véna, szóval még az is lehet, hogy te leszel egy remekmű múzsája.

Az biztos, hogy egy Halak férfi nem fél majd megmutatni a gyengédebb oldalát sem, ami persze nem minden nőnek jön be egyformán.

Ha te az igazi romantikus herceget keresed magad mellé, akkor a Halakkal nyert ügyed van, de ha a fejedben egy erős, kitartó és határozott férfi képe él, akkor ez a csillagjegy nem lesz ideális választás számodra.