Ez az 5 csillagjegy a leginstabilabb érzelmileg

Kovács Andrea
Írta: ,
Ez az 5 csillagjegy a leginstabilabb érzelmileg

Kép forrása: unsplash.com

Mindannyiunknak vannak jobb és rosszabb napjai. Érzelmi állapotunkat rengeteg dolog befolyásolhatja, és hacsak nem vagyunk buddhista szerzetesek, ki is fogunk billeni az egyensúlyból néhanapján, bármennyire is törekszünk az ellenkezőjére. Az, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk, jellemvonásainkra is hatással lehet az asztrológia szerint – vannak olyan jegyek, amelyek sokkal ingatagabbak érzelmileg, és sokat segíthet, ha ezt tudjuk róluk, hiszen általában nem szándékosan reagálnak olyan váratlanul.

Rák Kép forrása: unsplash.com

A Rák csillagjegy szülötteire nagy hatással van a Hold, emiatt az érzelmeiket is erősen befolyásolhatja az, hogy épp melyik holdfázis az uralkodó.

Mivel vízjegyűek, egyetlen apró kavics is hosszas fodrozódást okozhat érzelmük tengerében. Lehet, hogy a reggelinél még nevetnek és jókedvűek, egy minimális provokáció hatására azonban ebédkor már duzzoghatnak és a könnyeikkel küzködhetnek.

Habár ez az ingadozás másokat idegesíthet, a Rákok nem szándékosan csinálják – egyszerűen azért ilyenek, mert hajlamosak mélyebben megélni az érzelmeket, mint mások. Az egyedüllét sokat segíthet nekik abban, hogy újra harmóniába kerüljenek önmagukkal.

Emellett, mivel nagyon gondoskodó természetűek, ha velük szemben is így viselkednek, az szintén segíthet nekik kiegyensúlyozottabbá válni.

Nyilas Kép forrása: unsplash.com

A Nyilasok olyan értelemben instabilak érzelmileg, hogy reakcióik gyakran következetlenek.

Míg egyik nap valamire fellelkesülve és mosolyogva reagálnak, addig lehet, hogy ugyanarra egy másik napon unott vagy épp ingerült válasz érkezik tőlük.

Ezt leginkább az elmeállapotuk befolyásolja – ha valami nagyon leköti a gondolataikat, vagy fejben képtelenek a jelenre koncentrálni, az látványosan kihat az érzelmeikre is, amit sokan magukra vesznek.

Ám ha valaki jobban megismeri őket, egy idő után már tudni fogja, hogy ez nem ellene szól.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!