Csillagjegyedből kiderül, milyen kutyafajta illik tökéletesen a személyiségedhez

Schuster Borka
Írta: ,

Éppen négylábú kedvenc örökbefogadásán gondolkodsz? Esetleg van már egy hű társad? Cikkünkből kiderül, mennyire illetek össze a csillagjegyed alapján a különböző fajtákkal. Fontos! Ez a cikk csak érdekesség, egy állat örökbefogadása pedig évekig tartó felelősséget jelent, ezért előtte mindenképpen beszélj állatorvossal, tenyésztőkkel, menhelyek szakértőivel a személyre szabott tanácsért!

Kos

A Kosok folyton pörögnek, és néha gyorsabban cselekszenek, mint ahogy gondolkodnak, de az ő világukban ez így is van jól.

Életritmusukhoz mindenképpen egy olyan kutya illik, aki képes tartani velük a tempót.

Egy foxi mellett nem lehet unatkozni, és ha valaki, akkor egy Kos képes arra, hogy levezesse egy ilyen pörgő-forgó kutyának az energiáit.

A Kos és a foxi barátsága valójában egy soha véget nem érő, önfeledt játék lehet.

Bika

A szorgos, dolgos Bika számára a teljesítmény mellett a család éppen olyan fontos, ezért számára a labrador lehet kiváló társ. 

Ez a kutya egyszerre követi a gazdája parancsait, gyorsan tanul, és imádja, ha foglalkoztatva van, ugyanakkor a család legjobb barátja is lehet, aki gombszemeivel ellenállhatatlanul kéredzkedik fel a kanapéra, a takaró alá, hogy a családdal együtt nézze az esti filmet!