4 csillagjegy, amely játszva csavarja el az összes pasi fejét – Közéjük tartozol?

Gerber Petra
Írta: ,
4 csillagjegy, amely játszva csavarja el az összes pasi fejét  – Közéjük tartozol?

Kép forrása: depositphotos.com

Amikor szerelmi kérdésekről van szó gyakran hívjuk segítségül az asztrológiát, hiszen csillagjegyünk sok mindent elárulhat jellemünkről, ezáltal pedig azt is képes lehet megjósolni, hogy mely jegyekkel illenénk össze. Persze a valóság erre sokszor rácáfol, mégis vitathatatlan, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik sokkalta könnyebben hódítanak társaikhoz képest. Nézzük gyorsan meg, hogy melyek is ezek!

Amikor az Oroszlánokról van szó, akkor kétség sem fér hozzá, hogy csábításban ők jeleskednek csak igazán.

Természetes vonzerejének ember legyen a talpán, aki ellen tud állni, ugyanis ha ő kiszemel magának valakit, akkor szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb, de meg is szerzi.

Ha valakit az Oroszlán le akar vadászni, akkor az a valaki nyugodtan borítékolhatja, hogy az Oroszlán bizony sikerrel is fog járni.

Titka egyértelműen a magabiztosságában és az önbizalmában rejlik, e jegy szülöttei ugyanis nagyon is tisztában vannak saját képességeikkel és vonzerejükkel, amit tökéletesen tudnak is alkalmazni a hódítás során.

A Skorpió nő rendkívül vonzó személyiség, eközben pedig nagyon szexi és magabiztos is, így szinte biztos, hogy hamar leveszi a kiszemelt férfit a lábáról.

A Skorpió nő nagyon érdekes, végzet asszonya típus, amikor pedig szerelmes lesz, választottját megigézi titokzatosságával.

Karizmatikus kisugárzásával képes elbűvölni a kiszemelt férfit, akit ezzel nagyon hamar le is tud nyűgözni.

Ha igazán szerelmes, akkor mindent megad a partnerének, ám fontos, hogy ez a partner tolerálni tudja a hisztijeit.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!