Milyen tevékenységekkel tudsz a legjobban kikapcsolódni? Csillagjegyedből kiderül

Balatoni Dóra
Írta: ,

Bár különbözőek vagyunk, mindenkinek megvannak a maga problémái és gondjai. Vannak, akik a munkahelyükön kerülnek szembe a nehézségekkel és vannak olyanok is, akik a barátaikért aggódnak vagy éppen az anyagi gondok miatt stresszelnek. Egészségünk megőrzése érdekében meg kell találnunk azt a tevékenységet, amellyel legalább egy rövid időre kikapcsolhatjuk az agyunkat és levezethetjük a feszültséget. A meditációt vagy egy extrém sportot kellene kipróbálnod? Olvasd el cikkünket és eláruljuk, milyen stresszűző foglalatosság illik hozzád a csillagjegyed szerint!

Bika csillagjegyűként az egyik legfontosabb dolog számodra a biztonságérzet. Legyen szó pénzügyekről vagy szerelemről, állandóságra és stabilitásra vágysz.

Ha úgy érzed, ez nincs meg, elkezdesz görcsölni és stresszessé válsz.

Ilyenkor az egyik legjobb megoldás, ha bekapcsolod a rádiót vagy egyszerűen csak zenét hallgatsz, kedvenc dalaid garantáltan megnyugtatnak majd.

Emellett jót tehet neked egy masszázs, de feszültség-levezető tevékenységként a főzést is kipróbálhatod.

Mérleg

Mérleg csillagjegyűként szinte kötelességednek érzed, hogy segíts másokon. Mindenkihez kedves vagy, amit azonban sokan kihasználnak és folyton hozzád fordulnak.

Ez egy idő után nagyon megterhelő, bármennyire is jószándékú vagy, csak magadnak teszel rosszat ezzel.

A legfontosabb, hogy harmóniát és egyensúlyt teremts az életedben és ha ez megvan, ne engedd, hogy bármi kizökkentsen.

Neked való sportág lehet a fallabda és a pilates, de emellett érdemes múzeumokat látogatnod, az otthonodat dekorálnod vagy csak kirakatokat nézegetned.