5 csillagjegy, aki képtelen megbocsájtani ha megcsalják

Szőke Angéla
Írta: , Frissítve:

Minden kapcsolat keresztülmegy nehézségeken és mélypontokon, de a megcsalást kevés éli túl. Vannak olyan csillagjegyek – például a Nyilas – amelyek képesek arra, hogy túltegyék magukat egy olyan traumán, mint mikor kiderül, hogy partnerük félrelépett. A megcsalás tényén túl tudnak lépni, mert az egész kapcsolatot nézik és ez alapján ítélik meg, hogy érdemes-e együtt folytatni, vagy nem. Mások azonban nem tudnak többé megbízni abban az emberben, aki ilyen mélyen megbántotta őket és hátat fordítanak a viszonynak, legyen bármilyen bűnbánó is párjuk.

Az alábbi öt csillagjegy képtelen megbocsájtani csalfa partnerének.

A Kosok az állatövi jegyek legnagyobb kételkedői, ezért már alapvetően van bennük egy kis bizalmatlanság partnereikkel szemben.

Ők híresen konok emberek, akik – ha megtudják, hogy felszarvazták őket – képtelenek kiverni a traumát a fejükből. Ha még el is jutnak addig, hogy kimondják, hogy megbocsájtottak, a lelkük mélyén sosem fognak.

Nem tehetnek róla, de az eset után még sokáig fognak neheztelni partnerükre, hiszen legendás dühüket nehéz lecsillapítani.

Mivel a Kos tisztában van vele, hogy nem kötelező megbocsájtania félrelépő párjának, nagy valószínűséggel véget is vet a kapcsolatnak.

Vannak olyan párok, ahol a felek viszonylag függetlenek maradnak a párkapcsolat alatt is, de az Ikrek többnyire szorosabb köteléket kíván.

Egyszerűen úgy gondolja, hogy nem vesztegeti az idejét azzal, aki nem kötelezi el magát neki teljes mértékben, ezért egy félrelépés végzetes lehet számára a kapcsolat szempontjából.

Tudja, hogy ő ilyen személyiség, ezért meglepő módon nem is elsősorban érzelmi, inkább intellektuális alapon dönt.

Ilyenkor hátat fordít partnerének, annak ellenére, hogy egy ilyen megrázkódtatás után időre van szüksége a továbblépéshez.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!