5 csillagjegy, aki igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Míg vannak emberek, akik kifejezetten jól érzik magukat akkor is, ha az egyedülállók táborát erősítik, addig akadnak olyanok, akiket rettentően megvisel a magány. Természetesen nem csak a csillagjegyed dönti el, hogy érzel ezzel kapcsolatosan, de ha magadra ismersz a felsorolásban, akkor az átlagosnál is nehezebben éled meg a szingliséget.

Rák Kép forrása: Slava_14/Depositphotos

A sort nem is kezdhetnénk másokkal, mint a rákokkal. Ők azok, akik annyira családcentrikusak és párkapcsolat függők, hogy egyszerűen képtelenek egyedül igazán boldogan élni.

Utálják, ha nincs senkijük, ezért hajlamosak akár a végletekig húzni, halasztani a szakítást, és inkább az első lehetőségnél beleugranak egy új kapcsolatba. A rákokra jellemző lehet, hogy szinte egész életükben nem élnek egyedül: vagy azért, mert annyira hamar megtalálják az igazit, vagy azért, mert tényleg egyik kapcsolatból a másikba lépnek.

Rákként te is kisgyermekkorod óta tudod, hogy szeretnél majd családot, gyerekeket, boldog házasságot, neked az egyik legnagyobb életcélod a magánéleted kiteljesítése, ezért az átlagosnál sokkal nehezebben viseled, ha egyedül kell lenned.

A nyilasok nem olyan borzasztóan ragaszkodnak a párkapcsolataihoz, legalábbis nem feltétlenül szerelmi szinten. Nagyon barátságos, kedves személyiségek, akik mindenáron a jó viszony őrzésére törekszenek, akár egy nehéz szakítás után is.

Könnyen szerelembe esnek, és ekkor nagyon ragaszkodóvá válnak, mondhatni, kitűnő partnerek lesznek. Ugyanakkor a nyilasokban megvan a szabadság iránti vágy, de csak akkor kezdenek el kifelé kacsintgatni, ha valami nagyon nem működik a kapcsolatukban.

Egyébként a szerelmet illetően végtelenül kitartóak, mindent megtesznek, hogy működőképes legyen a viszonyuk, és ők is inkább csak akkor lépnek ki a kapcsolatukból, ha már megvan a következő jelöltjük.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv