Ez az 5 csillagjegy igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban - Te közéjük tartozol?

Írta: ,

Míg vannak emberek, akik kifejezetten jól érzik magukat akkor is, ha az egyedülállók táborát erősítik, addig akadnak olyanok, akiket rettentően megvisel a magány. Természetesen nem csak a csillagjegyed dönti el, hogy érzel ezzel kapcsolatosan, de ha magadra ismersz a felsorolásban, akkor az átlagosnál is nehezebben éled meg a szingliséget.

Rák Kép forrása: Slava_14/Depositphotos

1/5 Rák

A sort nem is kezdhetnénk másokkal, mint a rákokkal. Ők azok, akik annyira családcentrikusak és párkapcsolat függők, hogy egyszerűen képtelenek egyedül igazán boldogan élni.

Utálják, ha nincs senkijük, ezért hajlamosak akár a végletekig húzni, halasztani a szakítást, és inkább az első lehetőségnél beleugranak egy új kapcsolatba. A rákokra jellemző lehet, hogy szinte egész életükben nem élnek egyedül: vagy azért, mert annyira hamar megtalálják az igazit, vagy azért, mert tényleg egyik kapcsolatból a másikba lépnek.

Rákként te is kisgyermekkorod óta tudod, hogy szeretnél majd családot, gyerekeket, boldog házasságot, neked az egyik legnagyobb életcélod a magánéleted kiteljesítése, ezért az átlagosnál sokkal nehezebben viseled, ha egyedül kell lenned.

Bika Kép forrása: prometeus/Depositphotos

2/5 Bika

A bikák sem arról híresek, hogy olyan őrült boldogak lennének egyedül, bár ők egy fokkal jobban viselik a szingliséget, mint a rákok.

A bikáknak egy jó kapcsolat maga a nagybetűs szerelem: maximális őszinteséggel, hűséggel és azonos hullámhosszal.

Azért is olyan nehéz, ha időnként egyedül maradnak, mert egész életükben a tökéletes partnert keresik, és szingliként a magány mellett állandóan azzal szembesülnek, hogy a tökéletes szerelem nem is létezik – ettől nagyon el tudnak keseredni.

A stabilitást, a biztonságot szeretik, és nem jellemző rájuk, hogy iszonyú gyorsan lépdelnének előre az életükben, a sürgetést pedig ki nem állhatják, ezért amikor jelezni kezd a biológiai óra, és éppen nincs senkijük, hajlamosak nagyon bepánikolni.

Mérleg Kép forrása: Slava_14/Depositphotos

3/5 Mérleg

A mérlegek végtelenül romantikusak, odaadóak, imádják a szerelmet úgy, ahogy van. Nagyra becsülik a kedvességet, a törődést, az udvarlást, egyszóval rajonganak a párkapcsolatért.

Innen nézve a dolgokat, már egyáltalán nem meglepő, hogy nem igazán szeretnek egyedül lenni, úgy érzik, hogy megbomlik az életük egyensúlya, összhangja akkor, ha a szinglik táborát erősítik. Ez hatalmas tragédia az állandó stabilitásra és balanszra törekvő mérlegek számára.

Hasonlóan a bikákhoz, ők is a fokozatosság hívei, ezért éppúgy eléri őket a pánik felnőttkoruk derekán, és attól tartanak, hogy örökre egyedül maradnak. Ennek azért kicsi az esélye, általában a mérlegek természete és külseje is vonzó, de az biztos, hogy ők sem tudják igazán boldognak érezni magukat akkor, ha egyedül kell lenniük.

4/5 Halak

A halak is alapvetően társas ember, ráadásul nagyon kitartó a párkapcsolatát illetően. Ragaszkodó, törődő, könnyen megbocsájt, valamint kedves és figyelmes, úgyhogy nem túl nehéz vele boldog kapcsolatot ápolni.

Mivel romantikus beállítottságú, aki szívesen álmodozik, ábrándozik a szerelemről, nehezen is tudja elképzelni, hogy sokáig egyedül legyen.

A halak inkább benne marad egy rossz kapcsolatban, annyira fél a magánytól, és annyira kiborul lelkileg a szakítások során.

Mivel gondoskodó, és áldozatkész személyiség, azt sem igazán tudja elképzelni, hogy családalapítás nélkül élje le az életét.

5/5 Nyilas

A nyilasok nem olyan borzasztóan ragaszkodnak a párkapcsolataihoz, legalábbis nem feltétlenül szerelmi szinten. Nagyon barátságos, kedves személyiségek, akik mindenáron a jó viszony őrzésére törekszenek, akár egy nehéz szakítás után is.

Könnyen szerelembe esnek, és ekkor nagyon ragaszkodóvá válnak, mondhatni, kitűnő partnerek lesznek. Ugyanakkor a nyilasokban megvan a szabadság iránti vágy, de csak akkor kezdenek el kifelé kacsintgatni, ha valami nagyon nem működik a kapcsolatukban.

Egyébként a szerelmet illetően végtelenül kitartóak, mindent megtesznek, hogy működőképes legyen a viszonyuk, és ők is inkább csak akkor lépnek ki a kapcsolatukból, ha már megvan a következő jelöltjük.