Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, melyik illóolaj illik hozzád a leginkább

Schuster Borka
Írta: ,
Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, melyik illóolaj illik hozzád a leginkább

Az illóolajok jótékony hatása bizonyított tény, de akik nyitottak az ezotériára, úgy vélik, a különféle növényekből, virágokból sajtolt olajak hatása és bizonyos csillagjegyek természete tökéletes párosítást alkot. Nézd meg, neked melyik aroma javasolt!

Kos Kép forrása: foot-bath-review.com

A Kosok hajlamosak arra, hogy gondolkodás nélkül mindenbe beleugorjanak, ennek pedig az lehet a vége, hogy elég nagy káosz közepén találják magukat.


Miért néz meg először a férfi? Ez a tulajdonságod ragadja meg a csillagjegyed szerint


A citrom, ami a megújulás, a tiszta, friss gondolatok illóolaja, segít nekik, hogy rendet tegyenek maguk körül, leszámoljanak a negatív gondolatokkal és félretegyék a problémáikat, rendszerezzék a feladataikat, és a korábbi problémák hátrahagyásával, friss gondolatokkal, tettre készen álljanak egy új feladathoz.

Bika Kép forrása: abalancingpeach.com

A Bikák hajlamosak magukban tartani a problémáikat, és hisznek benne, hogy ha a munkába temetkeznek, akkor idővel minden gondtól megszabadulhatnak. Valójában azonban sokkal érzékenyebbek, mint amilyennek látszanak, ezért különösen fontos számukra, hogy le tudják tenni a terheiket.

A borókafenyő, ami kifejezetten a méregtelenítést segíti elő, a negatív gondolatoktól is megszabadítja a Bikákat, segít nekik maguk mögött hagyni a feszültséget és az esetleges keserűséget, így jobban érezhetik magukat, megkönnyebbülnek.