Ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban a szerelemben

Schuster Borka
Írta: ,
Ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban a szerelemben

Ha valami, akkor a szerelem tényleg kiszámíthatatlan érzelem, megesik, hogy olyanba esünk bele, akiről álmunkban sem gondoltuk volna, vagy, hogy úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes partnert, aztán valahogy mégsem leszünk vele boldogok. Az asztrológusok szerint azonban a csillagjegyek alapján kiszámítható, milyen partner mellett fogod legjobban érezni magadat, és ki az, akivel nem fognak működni a dolgok. Tény, hogy a puding próbája az evés, de érdekes megnézni, neked kit javasolnak a csillagok? Ilyen jegyű a párod, vagy nálad mellényúlt a horoszkóp?

Kos

A Kosok igazi heves természetek, akik a szerelemben sem sokat gondolkodnak vagy mérlegelnek, csak követik az érzelmeiket. Kosként lehet, hogy vonzónak találsz egy Skorpiót vagy egy Oroszlánt, azonban, mivel mindketten nagyon lobbanékonyak vagytok, az ilyen kapcsolatok, ugyan szenvedélyesek, gyorsan kiéghetnek. 

A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek azonban tökéletes társad lehet, mert megértik, de egyszerre ellensúlyozzák is hirtelen természetedet.
Bika

A Bikák nagyon mélyen képesek szeretni, és soha nem okoz gondot számukra, hogy a családjukért áldozatot hozzanak. Ha Bika vagy, minden jegy jól jár veled, hiszen könnyen alkalmazkodsz, és örömödet leled abban, hogy a másikat boldoggá tedd. 

Neked azonban vigyázni kell, hogy mások ne használják ki ezt a tulajdonságodat, ezért a hasonlóan odaadó, önzetlen tulajdonságokkal megáldott Szűz, Bak, Rák vagy Halak lehet számodra az ideális társ, akivel boldog családot alapíthatsz.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!