Milyen csillagjegyű a gyermeked? Ez jelenthet gondot neki az iskolában

Schuster Borka
Írta: , Frissítve:
Milyen csillagjegyű a gyermeked? Ez jelenthet gondot neki az iskolában

Lassan véget ér a nyár, becsöngetnek, és ismét kezdetét veszi a tanév. Ha te egy ideje már nem is koptatod az iskolapadot, ez az időszak ismét különlegessé válhat, ha a gyermeked kezdi meg, vagy folytatja a tanulmányait. Bármennyire szeretnél is persze, az iskolában nem tudod kihúzni mindig a bajból, neki kell, talán most először kiállnia magáért, felelni a döntéseiért, és persze tanulni és teljesíteni. Reméljük, idén sem lesz különösebb gond a gyerkőc tanulmányi előmenetelével, de szülőként te is biztosan figyeled, mi az, amiben ügyesebb, és mi az, amiben egy kis segítségre szorul a gyerek a suliban. Nézd meg, hogy horoszkópja szerint mi jelenthet nehézséget a számára. Nálatok volt ezzel gond, vagy ügyesen vette a kicsit az akadályokat? És magadra hogyan emlékszel?

Bika

A Bikákat a kemény munka jellemzi, általában nincs bajuk a tanulással, de egy-két készségtárgyból esetleg előfordulhat, hogy becsúszik néha valami, ami nem ötös, és ez elég is, hogy összetörje az önbizalmukat.

A Bika gyerekek nagyon érzékenyek tudnak lenni, fontos, hogy megtanulják kezelni a kudarcot, különben nehéz dolguk lesz, nem csak az iskolában.
Szűz

A Szüzek tanulására és magatartására általában nincs panasz, hiszen precízek, már-már pedánsok, ugyanakkor nem mindig egyszerű számukra beilleszkedni, főleg, ha a többi gyerek strébernek kiáltja ki őket

Ügyelj rá, hogy néha lazítson is egy kicsit, egy érdekes szakkör nem csak kikapcsolhatja a szorgos kis nebulót, de barátokat is szerezhet itt.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!