Milyen csillagjegyű a gyereked? Ez jelenthet gondot neki az iskolában

Schuster Borka
Írta: ,
Milyen csillagjegyű a gyereked? Ez jelenthet gondot neki az iskolában

Lassan véget ér a nyár, becsöngetnek, és ismét kezdetét veszi a tanév. Ha te egy ideje már nem is koptatod az iskolapadot, ez az időszak ismét különlegessé válhat, ha a gyermeked kezdi meg, vagy folytatja a tanulmányait. Bármennyire szeretnél is persze, az iskolában nem tudod kihúzni mindig a bajból, neki kell, talán most először kiállnia magáért, felelni a döntéseiért, és persze tanulni és teljesíteni. Reméljük, idén sem lesz különösebb gond a gyerkőc tanulmányi előmenetelével, de szülőként te is biztosan figyeled, mi az, amiben ügyesebb, és mi az, amiben egy kis segítségre szorul a gyerek a suliban. Nézd meg, hogy horoszkópja szerint mi jelenthet nehézséget a számára. Nálatok volt ezzel gond, vagy ügyesen vette a kicsit az akadályokat? És magadra hogyan emlékszel?

Ikrek

Az Ikrek teljesítménye az iskolában gyakran hullámzó, bár általában elméjük ragyogó, sokszor nem mutatnak elég érdeklődést a tananyag iránt, máskor valami megragadja a figyelmüket, és bárkit leköröznek

Szülőként a legfontosabb, hogy megpróbáld rendszerességre szoktatni a lurkót.
Skorpió

A Skorpiók felnőttként is szenvedélyesek, gyerekként pedig még nehezebben kontrollálják az érzelmeiket, és ebből még bajuk lehet az iskolában. 

Akár egy veszekedés, akár egy igazságtalannak vélt rossz jegy váltja ki az indulatukat, sokszor csak rosszabbá teszik a helyzetet. Fontos, hogy türelemre tanítsd őket, ha arra van szükségük.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!