Ez a 6 csillagjegy gyakran nem mond igazat

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ez a 6 csillagjegy gyakran nem mond igazat

Kép forrása: Retha Ferguson/pexels.com

Nos, az igazság az, hogy mindannyian hazudunk: annak érdekében, hogy elkerüljünk egy sértődést, valamilyen komolyabb problémát, hogy mások szemében szebbnek, jobbnak tűnjünk, vagy csak azért, hogy tekintélyt vívjunk ki magunknak. Vannak, akik szinte függnek a hazugságaiktól, mert egyszer belemerültek, és azóta képtelenek kijönni az általuk megalkotott világból.

Bár a hazugság mindannyiunk életében jelen van, nem egyforma mértékben és nem is ugyanakkora súllyal hazudunk. Akadnak olyanok, akik személyiségükből adódóan többet és nagyobbat hazudnak, mint mások – és erre bizony a csillagjegyünk is rátesz egy lapáttal!

Az Ikrek már egészen más szándékkal és más okból hazudnak, mint a Skorpiók. Ők sokszor észre sem veszik, hogy nem az igazat mondják, mert annyira beleélik magukat a történetekbe és annyira szeretik kiszínezni azokat, hogy úgy érzik, egy kis füllentés csak még élvezetesebbé teszi a sztorit.

Az emberek nehezen is haragudnak meg rájuk, mert nagyon kedves, szórakoztató jegyek, és szinte a személyiségük részét képezik ezek a kisebb ferdítések – amiket egyébként csak kivételes esetekben cserélnek valódi hazugságokra. 

A Halak igazi álmodozók, érzékeny művészlelkek, akik valóban az érzelmek síkján mozognak otthonosan – valószínű éppen ezért van az, hogy képesek úgy hazudni, mint a vízfolyás.

Nem igazán foglalkoznak az eszközzel, mert az érzelmeik elborítják őket, és csak arra koncentrálnak, hogy megszerezzék amit (akit) akarnak.

Az ő szemükben éppen azért megbocsátható bűn a hazugság, mert tudni vélik, hogy a manipuláció mögött a boldogságkeresés lakozik. Mivel intuitív személyiségek, remekül ráéreznek, kinek, mikor, hogyan és mit kell mondaniuk, hazudniuk.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!