5 csillagjegy, aki garantáltan a rosszban is kitart majd melletted

Kovács Andrea
Írta: ,
5 csillagjegy, aki garantáltan a rosszban is kitart majd melletted

Kép forrása: unsplash

Természetesen neked sem ajánljuk, hogy kizárólag horoszkóp alapján válassz partnert, de ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével rendelkezik a szerelmed, akkor megnyugodhatsz: ő az átlagnál kitartóbb, és minden esély megvan rá, hogy a hullámvölgyekben is támogatni fog.

Bak Kép forrása: unsplash.com

Talán furcsa, hogy ide soroljuk a bakokat, nekik ugyanis tényleg csak elvétve akad normális kapcsolatuk. Rettentően nehezen cövekelnek le, nagyon maximalisták és sokszor igazán jégszívűnek mutatkoznak. Azonban, ha sikerül elnyerni egy bak szerelmét, akkor olyan társra lelsz benne, amilyenről csak álmodhattál.

Egy szerelmes bak mindig bátorítani, támogatni fog, és bár azt nem mondhatjuk, hogy messze földről híres az optimizmusuk, párkapcsolatban teljesen másként viselkednek, mint a munkában. Realisták és józan gondolkodásúak, ha pedig komolyan gondolják a kapcsolatukat, maximálisan hűségesek és kitartóak.

Nagyon jól átlátják az élethelyzeteket, ezért nem csupán lelki, hanem sokszor szellemi támaszt is nyújtanak.

Mérleg Kép forrása: unsplash.com

Nem igazán találunk egy mérlegnél türelmesebb és úgy általában kedvesebb jegyet. Szinte mániája az egyensúlyra való törekvés, ezért aztán óhatatlan, hogy a párkapcsolatában is mindig a harmóniát keresse.

Bármit hajlandó megtenni azért, hogy összhangban legyen önmagával és a társával, ebbe pedig nem igazán fér bele sem a konfliktus, sem a veszekedés.

Meglehetősen romantikus tud lenni, bár az nem feltétlenül igaz, hogy ez a hozzáállás teljes mértékben átszövi a mindennapjait. Ami viszont biztos, hogy óvja és védi a párkapcsolatát, a társát, számára sokkal fontosabb a család egysége és az otthoni összhang, mint bármi más. Emiatt a mérlegekre is igaz, hogy kitartásuk sokszor a párkapcsolatukra koncentrálódik, mert úgy vélik, ha a család boldog, akkor minden rendben van.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!