A horoszkópod elárulja, hogy mitől függsz a legjobban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A horoszkópod elárulja, hogy mitől függsz a legjobban

Kép forrása: unsplash

Mindenkinek vannak egyéni függőségei, amik nem feltétlenül rosszak, hiszen akár az előrejutásunkat is segíthetik. Azonban csak egy bizonyos szintig! Még a tanulást, az önfejlesztést, vagy éppen a jó szívűséget is túlzásba lehet vinni. De te milyen függőség gyakorlására vagy hajlamos a horoszkópod alapján?

Mérleg Kép forrása: monkeybusiness

A te legnagyobb függőséged az egyensúlyozás.

Állandóan arra törekszel, hogy minden harmóniában legyen körülötted, ami bizonyos szintig kifejezetten jó, ám te sokszor függőséggé fejleszted ezt az irányvonalat.

Ezzel együtt jár, hogy nagyon érzékenyen reagálsz a változásokra, és azokon a dolgokon is nagyon könnyen kiakadsz, amiken egyáltalán nem kellene.

Azt fogod érezni, hogy egy hangos szóváltás már a válás jele, hogy egy iránymutatás a főnöködtől arra utal, hogy mindent rosszul csinálsz.

Persze nincs így, de a harmónia-mániád akár idáig is vezethet.

Bika Kép forrása: unsplash

A te legnagyobb függőséged a pénz.

Az egész életedet arra teszed fel, hogy pénzt keress, és hódolhass hedonista életszemléletednek.

Persze, ahhoz, hogy tényleg élvezd a javakat, nyilván dolgozni is kell, de aligha tudod, hol a határa a munkának.

Ha mégis úgy döntesz, hogy kicsit lazítasz, akkor gyakran a spórolós éned kerekedik felül rajtad, és alig-alig engeded meg magadnak, hogy tényleg kiélvezd azt, amiért annyit küzdöttél.

Ha nem figyelsz, a komplett életed elmehet úgy, hogy semminek sem tudtál igazán hódolni, vagy éppen ellenkezőleg: a túl nagy luxus mindenedet elvitte.