Ez a 4 csillagjegy fél legjobban az elköteleződéstől – Te vajon közéjük tartozol?

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Sok minden eredményezheti azt, hogy valaki elköteleződés-fóbiás lesz – ez lehet a szülői minta, egy csalódás vagy valamilyen trauma is, ám ha hiszel az asztrológiában, bizony a csillagjegy is árulkodó lehet. Az asztrológusok szerint ez a 4 csillagjegy fél legjobban az elköteleződéstől.

A Bikáról azt mondják, a leghűségesebb jegyek egyike – igen ám, de nem könnyű vele eljutni odáig, hogy ez meg is valósulhasson!

Ez azért van, mert nem szeretne belemenni olyan kapcsolatba, ahol bizonytalan a saját érzéseit illetően, így előfordulhat, hogy inkább meg sem adja az esélyt a másiknak...

Inkább vár arra a személyre, akinél egyértelműen komolyan gondolja a dolgot.

Fontos számára, hogy az alapvető értékrendje megegyezzen a partnerével, emiatt alaposan meg akarja ismerni a másikat, mielőtt elkötelezné magát.

Az biztos, hogy egy Bikához türelem kell, ilyen téren is...

Az Ikrek szeretik az izgalmakat, ugyanakkor érzékeny jegyek is – félnek attól, hogy mi történik, ha megmutatják a sebezhető oldalukat.

Az élet minden területén a kettősség jellemzi őket, így a párkapcsolatokban is, és nem is bánják a kalandokat, viszont a szívüket csak és kizárólag akkor nyitják meg teljesen valaki előtt, ha maximálisan megbíznak benne.

Lehet, hogy azt hiszed, meghódítottál egy Ikreket, ám derült égből villámcsapásként eltűnhet az életedből, ha úgy érzi, kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok, és ő még nem áll készen...

Sose siettesd!

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!