Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Kép forrása: galialahav.com

Bizonyára veled is előfordult, hogy gyermekkorodban olyan akartál lenni, mint egy Disney-hercegnő. Mesenézés közben azonosultál a főszereplővel és arra vágytál, hogy te is olyan szép és okos lehess? Nézzük, csillagjegyed alapján melyik alakra hasonlítasz a leginkább!

Vízöntő – Anna (Jégvarázs) Kép forrása: br.eonline.com

A Vízöntő jegy szülötteként független egyéniség és szabadszellemű gondolkodásmód jellemez. Nem kedveled a kötöttségeket, már tinédzserként is lázadó voltál. Mindig követed a trendeket, az emberek felé rendre szeretettel közelítesz.

Pont olyan vagy, mint Anna a Jégvarázsból: rendkívül temperamentumos és energikus vagy, ugyanakkor érzékeny és olykor félénk is.

A világban mindig meglátod a lehetőségeket, amelyeket csak ki kell aknázni. Ki nem állhatod, ha megmondják neked, mit csinálj, mindig a saját fejed után mész. Szeretsz új emberekkel találkozni, szívesen barátkozol bárkivel.

Ha a Halak csillagjegy szülötte vagy, akkor rendkívül intuitív a természeted, bölcsesség jellemez, emiatt sokan felnézned rád.

Tele vagy kíváncsisággal, szeretnéd az egész világot felfedezni.

Szívesen ismerkedsz, soha nem vagy felületes, mindent és mindenkit alaposan meg akarsz ismerni.

Nyitottság és kedvesség jellemez, szívesen tartasz háziállatokat is. Olyan vagy, mint Pochahontas, mindig önzetlen és segítőkész.

Rád valóban igaz az állítás: jobban szeretsz adni, mint kapni. Vannak művészi hajlamaid, romantikus alkat vagy és őszinte szeretet jellemez.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!