Ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként, mint a többiek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ez a 3 csillagjegy sokkal boldogabb szingliként, mint a többiek

Kép forrása: unsplash

Az ember társas lény és alapvetően mindenki arra törekszik, hogy boldog párkapcsolatban élhessen. Azonban akadnak olyan csillagjegyek, akik a többieknél kicsit jobban viselik az egyedüllétet sőt, általában sokkal jobban érzik magukat szingliként, mint mások.

Vízöntő Kép forrása: unsplash

A vízöntők nagyon független, talpraesett és zabolázhatatlan személyiségek. Nagyon széles látókörrel rendelkeznek, érdeklődőek és kíváncsiak, sokszor kreatívak, és az egyenlőségre törekszenek. Vízöntőként esélyes, hogy kicsit különcnek érzed magadat, és ebben tulajdonképpen nem is tévedsz nagyot. Igaz, hogy tényleg egyedinek számítasz, de néha azt is érzed, felette állsz minden szabálynak, ami bizony a párkapcsolataid alakulását is alaposan megnehezíti.

Hajlamos vagy arra, hogy teljesen elszigeteld magadat, akár időszakosan, akár végleg, és minimálisra redukáld az ismerőseid, nemhogy a barátaid számát. Szinte alapkövetelménynek érzed, hogy mást csinálj, mint amit az átlag, ami miatt egyébként sokan felfigyelnek rád az ellenkező nemből. Te azonban különcségedet a párkapcsolatok terén is őrzöd, és nem igazán vagy arra hajlandó, hogy egy hagyományos kapcsolat igájába hajtsd a fejedet.

Fontos számodra, hogy sokat lehess egyedül, és mindenáron őrizni akarod a függetlenségedet és a szabadságodat. Ez egyrészt pozitív dolog, másrészt nem igazán az alapköve a boldog párkapcsolatoknak, főleg nem a családi életnek. Még, ha előbbire valamilyen szinten törekszel is, vízöntőként meglehetősen nagy esély van rá, hogy nem akarsz majd gyerekeket.

Ikrek Kép forrása: unsplash

Különösen nyitott, sokoldalú és kíváncsi vagy, állandóan aktívan keresed a feladatokat, teendőket. Mindez persze nem azt jelenti, hogy végre is hajtod őket, de az biztos, hogy semmiről sem szeretnél lemaradni.

Jellemző az életedre egyfajta felszínesség, ami nem azért van, mert negatív a személyiséged, hanem mert annyira széles körben szeretnél ismereteket gyűjteni, hogy egyszerűen nincs esélyed igazán elmélyülni semmiben.

Ez természetesen a párkapcsolatodra is igaz, bár előnyödre szól, hogy a kommunikáció terén valóban jeleskedsz. Nagyon pörgős vagy, folyton jössz-mész, és ember legyen a talpán, aki ezzel a tempóval lépést tud tartani. Akármennyire is nyitott vagy, valójában nem engeded egykönnyen közel magadhoz az embereket – még a szeretteidet sem, nemhogy másokat.

Sokszor te is úgy érzed, nem igazán tudod, mit szeretnél, mert egyszerre vágysz a biztonságra, a szeretetre, viszont azzal is tisztában vagy, hogy nem akarod feladni a szabadságodat, a kötetlen életedet. Ez nehéz döntés, és sokszor nem is igazán sikerül, vagy, ha mégis, akkor általában meggyőzöd magadat, hogy a kötetlen életforma számodra több örömet tartogat. Ebben lényegében van is valami, különösen esetedben.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?