Ez a 6 csillagjegy bírja legnehezebben az egyedüllétet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Mivel társas lények vagyunk, a legtöbb ember természetesen nem szeret hosszabb időt egyedül tölteni – ez még akkor is igaz, ha egyébként feltaláljuk magunkat és általában szeretünk a magunk társaságában lenni. Ha azonban nagyon hosszú perióduson keresztül kell magányban lennünk, az unalmassá, nyomasztóvá válhat. A csillagjegyünk azt is befolyásolhatja, mennyire bírjuk az egyedüllétet – néhány zodiákus például kifejezetten rosszul, és már rövid idő után képes teljesen befelé fordulni miatta.

A Rák a leggondoskodóbb jegyek egyike, leginkább az érzelmei vezérlik, és hatalmas szeretet lakozik a szívében, amit szinte muszáj megosztania másokkal.

Ha ezt nem teheti meg, és egyedül kell lennie, úgy érezheti, szétfeszíti belülről a sok érzelem és törődni akarás.

Az emocionális energiáit persze meg tudja élni például a hobbiján, karrierjén, életmódján keresztül, ám semmi nem ad számára olyan feltöltődést, mint amikor valaki mással oszthatja meg a szívét.

A Skorpió egy hihetetlenül érzéki jegy, és szereti szenvedéllyel élni az életet.

Fontos számára az intimitás, és akkor tud igazán kiteljesedni, ha ehhez van egy partnere.

Az emberi kapcsolat szinte üzemanyagként táplálja a Skorpiót, ezért amikor hosszú ideig arra kényszerül, hogy önmaga legyen, hajlamos letargiába zuhanni és elveszteni a mindennapi motivációját.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba