5 csillagjegy, akivel a legnehezebb együtt élni

Kovács Andrea
Írta: ,
5 csillagjegy, akivel a legnehezebb együtt élni

Kép forrása: edenstrader.com

Mindenkinek – egyénre szabottan, és horoszkópot illetően is – vannak olyan tulajdonságai, amik megnehezítik az együttélést. Azonban akadnak olyan csillagjegyek, akikkel kifejezetten problémás a közös élet – akár azért, mert mindenük a karrier, akár azért, mert nagyon nehezen köteleződnek el. A te párod vajon a felsorolásunkban van?

Bak Kép forrása: playbuzz.com

A bakokat illetően két véglet ismert, ugyanis kifejezetten másként viselkednek fiatalként, mint idősebb korukban. Húszas éveikben jellemző módon csaponganak, túlköltekeznek, felelőtlenek minden téren, és nem találják a helyüket – hát, így sem könnyű velük együtt élni.

Felnőtt korukra a legtöbb esetben benő a fejük lágya, komolyan veszik az életet és mindenekelőtt a karrierjüket.

Ez oda vezet, hogy a korábban hiányzó egzisztenciájukat nagyon kitartóan próbálják elérni, megteremtik saját maguk és szeretteik számára a biztonságos légkört.

Ám a sok munka általában feszültséggel jár és azzal, hogy a bakok meglehetősen keveset vannak otthon – akkor sem tudnak sosem teljesen ellazulni. Ez gyakran vitákhoz, veszekedésekhez vezethet, főleg akkor, ha már nem csupán párként, hanem családként álltok a kihívások elé.

Bika Kép forrása: indiaearl.com

A bikák nem tartoznak azok közé, akik kifejezetten nehezen találnak partnert, és nem is az elköteleződést illetően vannak gondjaik. A problémák általában ott kezdődnek, amikor hosszútávon kell valakivel együtt élniük.

Kissé konzervatív a felfogásuk, sokszor ragaszkodnak a hagyományos szerepekhez, ám ezzel ellentétesen nehezükre esik, hogy a megszokott módon vállalják otthon a feladataikat.

Már-már bezárva érzik magukat egy hétköznapi kapcsolatban, és ha elhatalmasodik rajtuk ez az érzés, akkor az átlagosnál is makacsabbá válnak. Borzasztóan kitartóak és konok módon gondolkoznak, a legtöbb esetben nem hajlandóak semmiféle kompromisszumra.

Előbb menekülnek el a kapcsolatukból (akár a szétköltözés, de a kapcsolat fenntartásának lehetőségével), mint hogy elismerjék: nekik is engedniük kellene a harmónia érdekében.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!