5 csillagjegy, akivel kifejezetten problémás együtt élni

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 csillagjegy, akivel kifejezetten problémás együtt élni

Kép forrása: edenstrader.com

Mindenkinek – egyénre szabottan, és horoszkópot illetően is – vannak olyan tulajdonságai, amik megnehezítik az együttélést. Azonban akadnak olyan csillagjegyek, akikkel kifejezetten problémás a közös élet – akár azért, mert mindenük a karrier, akár azért, mert nagyon nehezen köteleződnek el. A te párod vajon a felsorolásunkban van?

A vízöntőkkel azért olyan nehéz együtt élni, mert a legfüggetlenebb és legszabadabb felfogású emberek kerülnek ki soraik közül.

Ezek a tulajdonságok már eleve megnehezítik azt, hogy bárkivel is komoly kapcsolatba kerüljenek, de ha mégis eljutnak erre a szintre, akkor sokszor gyermeteg énjük teszi valóban problémássá az együttélést.

Nehezen köteleződnek el, tehát komoly kapcsolatban is csak ritkán tudnak hűségesek maradni, különösen hosszútávon. Nyilván nem kizárt, hogy náluk is eljön a pont, amikor a stabilitásra szavaznak, de ehhez minden körülménynek tökéletesen passzolnia kell – ami azért nem igazán könnyű feltétel.

Kissé bizalmatlanok tudnak lenni, nehezen tűrik a szabályokat, határokat, egyáltalán nem engedik egykönnyen, hogy közel kerülj hozzájuk.

Mindehhez társul, hogy inkább menekülnek, semmint megoldják a gondokat, úgyhogy komoly kapcsolatot ápolni meglehetősen nehéz egy vízöntővel.

Nem minden esetben, de a legtöbbször valóban igaznak bizonyul az állítás, mely szerint a skorpiókkal különösen nehéz együtt élni.

Kifejezetten védelmező, odaadó partnerek, ráadásul szenvedélyesek – e tulajdonságaik a jó oldalát jelentik a kapcsolatuknak.

Azonban csak addig ilyen imádni valóak, amíg minden úgy alakul, ahogy ők elképzelték.

Amennyiben változás áll be, vagy csak szimplán nemet mondasz valamire nekik, akkor ott tudnak bántani, ahol a legjobban fáj, és nagyon csúnya dolgokat vághatnak a fejedhez.

Könnyen szőrszálhasogatóvá, elégedetlenkedővé, agresszívvá válnak, amihez némi negatív felfogás is társul. Szentül hiszik, hogy mindenben igazuk van, ezért gyakorlatilag meggyőzhetetlenek konfliktus, nézeteltérés során.

Ha jól ismersz egy skorpiót, akkor pontosan tudod, hogy teljesen felesleges vele vitába szállni – csak ez nem olyan könnyű feladat, ha együtt is élsz vele.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba