Melyik bor illik hozzád? A csillagjegyed ezt is elárulja

Dienes Petra
Írta: ,

Egy finom pohár bornak senki sem tud ellenállni és biztosan neked is megvannak a kedvenced fajtáid és ízeid. Azonban nem árt a borfogyasztásodat egy másik szemszögből is újragondolni. Nézd meg, hogy milyen bor illik hozzád a csillagjegyed szerint és próbáld ki! Valószínűleg passzolni fog az ízlésedhez, sőt lehet, hogy még a kiszemelt pasinál is bevágódhatsz az első közös vacsorán, ha tovább olvasol – csak tudd meg előtte a csillagjegyét.

Kos Kép forrása: starchefs.com

Az italod: Narancs bor

Te nem az az átlagos ember vagy, aki beáll a sorba, bármiről is legyen szó. A borokat illetően ezért hagyd a szokásos fehér-rozé-vörösbor triót és próbálj ki valami újat!

Habár bizonyos fehérborok hasonló eljárással készülnek, mint a vörösek, ezért sötétebb, narancsos árnyalatuk lesz, nem ez a megoldás.

A narancs bor egy innovatív ital, amit te magad is könnyen elkészíthetsz otthon, de néhány helyen meg is vásárolhatod. Tökéletes vendégváró lehet. Az eredeti recept Olaszországból származik, keress rá és készítsd el!

Bika Kép forrása: hdimagegallery.net

Az italod: Barolo

A legjobb dolgokat az életben élvezni kell. Te is pont ilyen vagy, mindennek megadod a módját és a jó dolgokat szereted kiélvezni.

Ez a bor pont ezért tökéletes a számodra! A borok királyaként is ismert italt három évig érlelik, mielőtt eladásra kerül.

Pont olyan ez a bor is, mint te: az évek múlásával egyre tökéletesebb lesz.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!