Ebből tudhatod, hogy blokkolva vannak a csakráid

Szirák Viki
Írta: ,
Ebből tudhatod, hogy blokkolva vannak a csakráid

Kép forrása: unsplash.com

Mostanában gyakran ledönt a lábadról egy-egy betegség, de érzelmileg is kimerült vagy? Nehezen ébredsz fel, és a legapróbb stresszforrás is kikészít? Lehet, hogy a csakráid blokkolva vannak, és emiatt nem tudsz fizikailag és mentálisan sem teljesíteni!

Ezotérikus szakértők szerint a csakrák a testedben elhelyezkedő energiaközpontok, amelyek egymással is folyamatosan kommunikálnak. Örvénylő vízhez hasonló mozgásuk miatt képesek energiát nyerni a környezetből, de megesik, hogy problémás időszakokban nem tudják megtartani ezt. Amennyiben stresszes, túlterhelt vagy, tele negatív gondolatokkal, a csakrák alul működnek, és ez számtalan gondot teremthet. Mindenkinek hét található a testében, és épp ezért fontos tudnod, milyen jelek utalnak arra, hogy a tieid blokkolva vannak!

Ez a gerinced aljánál terül el, és a lábakra, bokára, hát alsó felére és a húgyhólyagra, valamint a bélrendszerre fókuszál.

A félelem és/vagy az elnyomott düh képes blokkolni ezt a csakrát, emiatt nehezebben tudsz mozogni, fájdalmakat érezhetsz az alsó végtagjaidban, és a méreganyagok sem tudnak megfelelően távozni a testedből.

A gyakori félelemérzetet akár genetikailag is örökölhetted a szüleidtől, leküzdeni pedig úgy tudod, hogy akár segítséget kérsz, akár megpróbálod minél inkább tudatosítani magadban, hogy sokszor a félelmeid alaptalanok.

A dühödet pedig érdemes volna valamilyen sporttal levezetned, hogy lelkileg fel tudj frissülni.

Ha ezt a csakrát blokkolja valami, akkor nemi problémákat tapasztalhatsz.

Nehezebben esel teherbe, endometriózisod alakulhat ki vagy szexuális téren tapasztalhatsz problémákat.

Ez a csakra kicsivel a gyökér csakra felett helyezkedik el, mentális téren pedig a kreativitásodat serkenti, így ha mostanában új ötletekkel is nehezen állsz elő, akár ez lehet a probléma.

A legjobban úgy lehet kezelni, hogy megérted, nincs miért ostoroznod magadat.

Valamiért bűntudatod van, nem vagy képes elfogadni magad, esetleg kimondottan konzervatív vagy, ami akár neveltetésedből is fakadhat.

A hibák formálják a jellemet, így nincs baj azzal, ha néha te sem a legjobb döntéseket hozod meg!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba