4 bizonyíték, hogy egy előző életben már találkoztatok

Kerekes Vivien
Írta: ,
4 bizonyíték, hogy egy előző életben már találkoztatok

Kép forrása: India Earl Photography

Ismered azt az érzést, amikor először találkozol valakivel, de szinte azonnal egy hullámhosszra kerültök? Amikor minden apróságban egyezik a véleményetek, bármiről tudtok beszélgetni, és hiába a néhány napos (sőt, néhány órás) ismeretség, nem létezik számotokra kínos csend? Az egész kicsit olyan, mintha már találkoztatok volna – ami persze elképzelhetetlen, hiszen hogy is felejthetnéd el ezt a különleges személyt? Pedig bármi megeshet; még az is, hogy egy korábbi életben már egymásba botlottatok! Íme 4 jel, aminek a segítségével te is beazonosíthatod, nálatok mi a helyzet.

"Felismered" a szemeit Kép forrása: weddbook.com

Amikor elmerülsz a tekintetében, rögtön egyfajta déjà vu érzés uralkodik el rajtad. Mintha már legalább egy millió alkalommal pillantottál volna bele a szemeibe! Tudtad, hogy néhány legenda szerint hiába éltél végig már például 4-5 életet is, hiába változott a tested folyamatosan, a szemeid mindig ugyanúgy néztek ki?

Méghozzá épp azért, hogy ha egy "ismeretlen ismerőssel" összefutsz valamikor, ennek segítségével képesek legyetek spirituálisan felismerni egymást.

Mintha mentálisan összekapcsolódtatok volna

Persze ez alatt nem azt értjük, hogy a gondolat erejével üzengettek egymásnak, megspórolva a több ezer forintos telefonszámlát. Ez valójában sokkal összetettebb ennél.

Például üldögélsz a szobádban, és épp rá gondolsz, amikor hirtelen megcsörren a mobilod, és felvillan a neve a képernyőn.

Vagy beszélgetés közben előre tudod, hogy mit szeretne mondani, pedig még csak bele sem kezdett a témába. Sőt, még az is előfordulhat, hogy hiába vagytok egymástól több száz kilométerre, pontosan megérzed, milyen hangulatban van éppen. Ezt a fajta összekapcsolódást nagyon nehéz elmagyarázni másoknak, és még ennél is nehezebb megszakítani.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?