Mennyire bízhatsz meg a párodban a csillagjegye alapján?

Kovács Andrea
Írta: ,
Mennyire bízhatsz meg a párodban a csillagjegye alapján?

Van, aki szerint a hűség döntés kérdése, mások szerint vannak, akikben mindig ott motoszkál a kisördög, míg másokban fel sem merül a kísértés. Természetesen az asztrológiának is van véleménye arról, melyik csillagjegy mennyire hűséges.

Rák

A Rákok mind közül talán a leghűségesebb jegyek közé tartoznak, akik képesek vakon elkötelezni magukat a párjuk mellett, és ha egyszer hűséget fogadnak valakinek, semmi sem tántorítja el őket.

Ha valaki meg is próbálja elcsábítani őket, képesek szilárdan ellenállni, és sokszor inkább találják kellemetlennek vagy zavarba ejtőnek a helyzetet, mint hízelgőnek.

Szűz

A Szüzek nem kifejezetten csalfa típusok, már csak azért sem, mert tudatosan kerülik a forró flörtöket, amiket zavarba ejtőnek, nem túl elegánsnak találnak.

Szerintük az udvarlásnak megvan a maga módja, és ebbe nem fér bele a hirtelen jött fellángolás.

A megfontolt Szüzek a párkapcsolataik mellett is élénk barátságokat tartanak fent a másik nemmel, de ezt képesek szolid keretek között tartani, és ügyelnek arra, hogy még csak a megcsalás gyanúja se merüljön fel velük szemben.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!