Hűséges, de nehezen bocsájt meg – a Bika nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Szőke Angéla
Írta: ,
Hűséges, de nehezen bocsájt meg – a Bika nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Kép forrása: unsplash.com

Bika vagy? Gratulálok! Ez ugyanis egy csodálatosan összetett jegy, ami igazi főnyeremény, ha a férfi csak egy kicsit is törekszik arra, hogy megértse. Nézzük, milyen ezzel az érzéki földjeggyel járni, és mi teszi igazán boldoggá egy kapcsolatban.

Szerencsés, akit Bika nővel hoz össze a sors, hiszen a Bika minden más csillagjeggyel jól kijön, mert megértő és türelmes. Nem bizonytalankodik és nem játszmázik, jól tudja, mit vár egy kapcsolattól, ebben meglepően gyakorlatias. Tradicionális, sőt, mondhatni konzervatív értékeket vall és minden aktuális szerelmére úgy tekint, mint jövendőbeli férjére, akitől majd gyermekei születnek.

Nőies és szexi, aki mégis arra vágyik, hogy feleség és anya lehessen.

Férj, gyerkőcök, ház, kocsi, kutya: ez lebeg a szeme előtt. Nem szereti a gyakori változást, ezért egy életre keres párt és nem szívesen kalandozik.

Kép forrása: unsplash.com

A Bika egyike a három földjegynek és ennek köszönhetően imádja a természetet. Tökéletes randi számára egy erdei séta, egy piknik a parkban, vagy egy strandolás. Az ismerkedés elejétől elvárja, hogy partnere önmagát adja, hiszen az álcát és a tettetést messziről kiszúrja és nem tolerálja. Ugyan nem könnyű neki megfelelni, de elég egy pillanat ahhoz, hogy szerelemre lobbanjon, ám ugyanilyen könnyen tud valakiből kiábrándulni is.

A föld elem a Bikát leginkább biztonságkereső jeggyé teszi, aki egész életében a harmóniára törekszik.

Nem álmodozó, hanem józan, praktikus ember, aki szereti tudni, kivel hányadán áll, úgyhogy egy Bika nő nem az lesz, akivel egy férfi sokáig űzhet kisded játékokat. A Bika türelmes, de ha úgy érzi, nem veszik komolyan, egyből továbblép. Értékeli és el is várja az őszinteséget, nem hajlandó találgatni és sötétben tapogatózni partnere érzelmeit és szándékait illetően.

Híresen hűséges típus, komolyan veszi a „jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan” frázist és egyértelmű számára, hogy a nehéz időkben is párja mellett áll. Ezt viszont visszafelé is maximálisan elvárja, amire nem minden férfi képes vagy hajlandó. Ha egy Bika nő nem kapja meg azt a lojalitást, amit ő ad és elvár, párja örökre elveszíti bizalmát, amit sosem szerezhet vissza. A Bikánál sosincs második esély, mert képtelen a megbocsátásra. Aki a bizalmát eljátszotta, bármeddig könyöröghet neki, nem fogja visszafogadni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!