Hogyan szeretnek a Bika férfiak? – A Bikák szerelmének fény- és árnyoldalai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Bikák alaphangulatát a nyugalom és a derűre való törekvés határozza meg. A jegy szülöttei az olyan körülmények megvalósítására törekszenek, amik a boldog párkapcsolathoz alapvetően szükségesek. De milyen előnyök és hátrányok kísérik a szerelmüket? Mutatjuk!

Stabilitás és kényelem

A Bikák számára nagyon lényeges, hogy mindig biztonságban érezzék magukat, és ez az életük minden területére kihat. Nagyon nehezen váltanak pl. munkahelyet, szörnyen rossznak kell lennie a körülményeiknek ahhoz, hogy ilyesmire vetemedjenek.

Képesek évekre, évtizedekre megragadni ugyanazon a lak- és munkahelyen, valamint ugyanabban a párkapcsolatban is, annyira lételemük az állandóság, a stabilitás.

Ez bizonyos szempontból nagyon előnyös a párkapcsolatokat illetően, ugyanis a Bikák nem tartoznak azok közé, akik egykönnyen kilépnek egy viszonyból. Mindent megtesznek azért, hogy működjön a szerelmi életük, vágyakoznak arra, hogy nyugodt, biztonságos kapcsolatot tudhassanak a magukénak. Ugyanakkor hátrányos is lehet a stabilitáshoz való megrögzött ragaszkodásuk, mert nem igazán akarják észrevenni a párkapcsolati problémákat – márpedig, ha valamilyen nehézséggel nem foglalkozunk, nem kommunikálunk róla, akkor az könnyen elmérgesedhet. Ebből adódik, hogy nagyon sokszor „hirtelen” szakad vége a kapcsolatuknak. Bár a mélyben régóta érlelődik a feszültség, ők próbálnak úgy tenni, mintha minden rendben lenne, egészen addig, amíg tarthatatlan nem lesz a helyzet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!