Bika a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bikaként a földjegyűekhez tartozol, úgyhogy nyugodt szívvel mondhatjuk, te tényleg két lábbal állsz a földön. De mennyire fogadja ezt örömmel a többi jegy?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Kik azok, akikkel azonnal megtalálod a közös nevezőt, és kiket érdemes messzire elkerülnöd?

Alapjaiban véve különbözöl a kostól, ezért általában messzire kerülöd. Egyáltalán nem egyezik a temperamentumotok, a felfogásotok és az életcélotok is csak nagyritkán találkozik, akkor sem teljes mértékben.

Jó eséllyel még barátként sem lesz túl sok közös témátok, nemhogy egy párként... Ha valahogy mégis összejöttök, akkor annak leginkább a kos kíváncsisága az oka: meg akarja tudni, miért nem őrülsz meg érte teljesen, hiszen ez még nem történt meg vele.

Azonban, ha a próbálkozás során nemes egyszerűséggel elutasítod, akkor sértődötten legyint az egészre, és elvonul, ha pedig elfogadod a közeledését, akkor unalmassá válsz a szemében, úgyhogy záros időn belül távozik az életedből.

Amennyiben a különbözőségeken valahogy sikerülne átvergődnötök, nem is alkotnátok olyan rossz párost, hiszen ki is egészíthetnétek egymást. Ám ehhez mindkettőtök részéről kiemelten nagy toleranciára lenne szükség.

Két jegynél jobban senki sem hasonlít egymásra, ám ez a nagy hasonlóság nem feltétlenül jelent pozitívumot.

Felerősíthetitek egymás negatív tulajdonságait, és ez sajnos általában be is következik, ugyanis leginkább a makacsságotok hasonló.

Amikor édes kettesben vagytok, akkor általában nincs gond: jókat és finomakat esztek, romantikáztok, kiélitek művészi vénátokat és lustálkodtok. Azonban idáig nehezen juttok el, mint mindketten sokat dolgoztok. Sajnos rendszeresen hazaviszitek a feszültséget is, aminek az eredménye sok-sok felesleges vita és sértődés.

Egyikőtök sem enged egykönnyen, ragaszkodtok a saját nézeteitekhez, akkor is, ha legbelül már elismertétek, hogy a másiknak volt igaza. Persze ezt semmi pénzért nem valljátok be egymásnak, és így nehezen juttok egyről a kettőre.

Nem kizárt, hogy együtt lesztek akár éveket, de arra készüljetek, hogy nem lesz sétagalopp ez a párkapcsolat.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!