Bika a csillagjegyed? Erre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bikaként a földjegyűekhez tartozol, úgyhogy nyugodt szívvel mondhatjuk, te tényleg két lábbal állsz a földön. De mennyire fogadja ezt örömmel a többi jegy?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Kik azok, akikkel azonnal megtalálod a közös nevezőt, és kiket érdemes messzire elkerülnöd?

Gyakorlatilag semmi esély arra, hogy ti hosszabb időt együtt töltsetek, ugyanis a legtöbbször még barátként sem viselitek el egymást.

Egyszerűen nem tudtok dűlőre jutni semmiben: a te hátadon borsódzik a szőr a vízöntő felfogásától, mert könnyelműnek, szabályszegőnek és felelőtlennek, nemes egyszerűséggel gyerekesnek tartod. Ezzel szemben ő úgy látja, hogy földhözragadt, unalmas és konzervatív, adott esetben begyöpösödött vagy. Tulajdonképpen mindkettőtöknek igaza van, a maguk módján illenek rátok ezek a jelzők, ami persze nem feltétlenül óriási gond – ha nem akartok együtt élni.

A vízöntő egy igazi szabad szellem, élvezi a pillanat adta lehetőségeket, és szívesen hagyatkozik a megérzéseidre, te ezektől minden erőddel távol tartod magadat. Valószínűleg azonnal ellenszenvet éreztek egymás ellen, és nem is igazán erőltetitek, hogy bármi történjen köztetek.

Két jegynél jobban senki sem hasonlít egymásra, ám ez a nagy hasonlóság nem feltétlenül jelent pozitívumot.

Felerősíthetitek egymás negatív tulajdonságait, és ez sajnos általában be is következik, ugyanis leginkább a makacsságotok hasonló.

Amikor édes kettesben vagytok, akkor általában nincs gond: jókat és finomakat esztek, romantikáztok, kiélitek művészi vénátokat és lustálkodtok. Azonban idáig nehezen juttok el, mint mindketten sokat dolgoztok. Sajnos rendszeresen hazaviszitek a feszültséget is, aminek az eredménye sok-sok felesleges vita és sértődés.

Egyikőtök sem enged egykönnyen, ragaszkodtok a saját nézeteitekhez, akkor is, ha legbelül már elismertétek, hogy a másiknak volt igaza. Persze ezt semmi pénzért nem valljátok be egymásnak, és így nehezen juttok egyről a kettőre.

Nem kizárt, hogy együtt lesztek akár éveket, de arra készüljetek, hogy nem lesz sétagalopp ez a párkapcsolat.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni