Beléptünk a Kosok időszakába: Ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Beléptünk a Kosok időszakába: Ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Kép forrása: unsplash.com

A csillagászati tavasz beköszöntével az ezotériában is új időszakot köszönthetünk: beléptünk a Kosok havába. A tél búcsúztatásával együtt valódi újjászületés vár ránk, és ez nem csak az évszakváltást illetően igaz, hiszen a Kosok ebben a néhány hétben új lendületet, cselekvőképességet és energialöketet adnak számunkra. De mivel kalkulálhatunk ebben a rövid, ám különösen intenzív időszakban?

Feltöltődnek az energiakészletek

A Halak érzelemgazdag, kevésbé kommunikatív, inkább elvonulósabb időszaka után egészen más színben fogjuk látni a világot. Úgy is mondhatjuk, hogy 180 fokos fordulattal számolhatunk, mert háttérbe szorulnak az érzelmek, és a kicsit lassabb, sodródóbb hozzáállást is felváltja egy pörgősebb, aktívabb nézőpont. Ez olyan jelentős lesz, hogy a többség hajlamosabb lesz inkább kapkodni, meggondolatlanul dönteni, cselekedni, mint nyugodtan és megfontoltan választani a lehetőségek között.

Ugyan ez nem igazán pozitív dolog, de most olyan extra mértékű lesz a teherbírásunk, hogy a kisebb-nagyobb hibák szinte el fognak törpülni az elvégzett feladatok mellett. Bizony, nem csak az első, igazán erős napsugaraknak köszönhetjük azt, hogy feltöltődünk energiával, hanem a Kosok energiái is kivetülnek mindannyiunkra.

Merj nagyot álmodni

Ez az időszak kiváló lehetőségeket tartogat számodra akkor, ha valamin változtatni szeretnél, vagy olyan teendőt halogatsz, amihez extra mennyiségű energia szükségeltetik. Nincs értelme tovább halogatni a diétákat, az új edzésterveket, és itt az ideje megpályázni az álommunkát – az előttünk álló néhány hét lehetőséget ad arra, hogy kivívd magadnak mások elismerését, és magad előtt is bizonyíts.

Most még azok is könnyebben fogják venni az akadályokat, akik egyébként nem erről híresek, akik pedig amúgy is sokszor odateszik magukat, úgy érezhetik, nincs előttük lehetetlen.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?