Beléptünk a Nyilasok időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem csak akkor határozza meg a mindennapjaidat az aktuálisan uralkodó csillagjegy, ha éppen a születésnapodat ünnepled. Mindenkire hatást gyakorol, milyen zodiákus és bolygóállás veszi át az irányítást néhány hétre. Most éppen a Nyilasok azok, akik meghatározzák a hétköznapjainkat – de mire számíthatunk tőlük?

Pörgős, aktív időszak vár ránk, kevés kitartással megtűzdelve

A Nyilasok a tüzes jegyek közé tartoznak, ennek megfelelően nem éppen nyugodt időszak vár ránk. Az elkövetkezendő hetekre jellemző lesz a pörgés, az aktivitás, amit legalább némiképpen ellensúlyoz a Nyilasok gyors reagáló képessége és határozottsága. Ennek a csillagjegynek az uralkodása alatt az emberek könnyen lelkesednek, sokat beszélnek, de nem kifejezetten kitartóak, gyorsan elfáradnak és kimerülnek.

Ahogy a legtöbb Nyilas, úgy mi is hajlamosabbak leszünk gőzerővel tervezgetni – és fejben általában le is játsszuk azokat a lépéseket, amik a célig vezetnek –, ám sajnos ez az időszak csak kis arányban szól a tényleges megvalósításról. Arra általában a következő hónap lesz alkalmas, hiszen akkor már jönnek a kitartásukról és makacsságukról elhíresült Bakok. Jó példa erre a karácsony!

Novemberben a többség még lelkes, tervezget, de csak kevesen tesznek konkrét lépeseket azért, hogy az ünnepek végül tényleg a feltöltődésről és pihenésről szóljanak: a vásárlás a többségnek most is az utolsó pillanatra marad majd.

Beléptünk a Nyilasok időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétbenKép forrása: AlinaRosanova/Depositphotos.com

Itt az alkalom végre előretekinteni

Ugyan a tényleges mérlegelésre általában az év utolsó napjaiban kerül sor, már most érdemes elkezdeni elemezni a mögöttünk álló évet. Könnyen előfordulhat, hogy neked is sűrűn eszedbe jut, hogy lassan ismét új évszámot kell írnod a hivatalos dokumentumokra, és egyre többször mérlegeled, mennyi minden történt veled az elmúlt hónapokban. Ez nem véletlen!

A Nyilasok uralkodása alatt már túlvagyunk a gyakran melankolikus, Skorpiók uralta heteken, és előtérbe kerül a pozitív életfelfogás, az optimizmus. Mivel a Nyilasok hisznek magukban, kellő mértékű bátorságuk van ahhoz, hogy belefogjanak valami újba, és érdemes hagyatkozni ezekre az energiákra, hiszen aktuálisan neked is nagyobb eséllyel sikerülhetnek a terveid.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!