Így befolyásolja a Holdjegyed a szerelmi életedet

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az interneten számos kalkulátort találsz, amik nem csak azt mutatják meg, mi az aszcendensed és a zodiákusod, hanem azt is elárulják, melyik bolygó milyen jegyben állt születésed pillanatában. Azonban nem csak kalkulátorok, hanem táblázatok segítségével is kiszámíthatod – többek között – a Holdjegyedet. De miről is árulkodik ez számodra? Elsősorban az érzelmi életedről, arról, mikor, milyen körülmények között érzed magadat biztonságban, milyen gondoskodást tudsz adni, és milyentől érzed magadat boldognak. A Holdjegyünk nagyon erős befolyást gyakorol a szerelmi életünkre és összehozhat két, látszólag különböző embert, vagy eltaszíthat egymástól olyanokat, akik egyébként nagyon hasonlítanak.

A Bak jegyében álló Hold jó adag konzervatívságot ajándékoz neked, ami bizony az érzelmi életedre is nagy hatást gyakorol.

Fiatal korodban nem igazán jellemző rád a magabiztosság, az önbizalmad megérkezéséhez az kell, hogy végigjárd a gyakran nehéz és kemény feladatok elé állító életutadat.

A magánéletedben hajlamos vagy távolságtartóvá, megrögzötté, adott esetben merevvé válni, nem igazán engeded, hogy a valódi érzelmeid a felszínre bukkanjanak.  Nem jellemző rád, hogy kezdeményeznél sőt, sokszor a flörtölést is nehezen fogadod, mert tartasz attól, hogy feltárd a valódi érzelmeidet.

Vízöntő Holddal nem mondhatunk éppenséggel kiszámíthatónak: nagyon ösztönösen, spontán, mások számára gyakran érthetetlen módon cselekszel.

Nagyon erős a függetlenség iránti igényed, ezt a hétköznapok során általánosságban éppúgy próbálod őrizni, mint a magánéletedben.

Nehezen alkalmazkodsz, különösen hosszútávon, arra pedig esélyt sem adsz, hogy mások mondják meg, mit csinálj. Ez sokszor megnehezíti az életedet, mégis büszkeséggel tölt el, hogy ennyire önálló érdekeket, értékeket képviselsz, és örömmel mutatod meg másoknak a saját nézőpontodat. Tárgyilagos, elfogulatlan vagy, becsületben pedig verhetetlen.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!