Vedd észre, ha a Bak szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Vedd észre, ha a Bak szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Kép forrása: boggy22/depositphotos.com

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A Bakok alapvetően nem hencegős típusok, jobban szeretik, ha az ismerkedés során szép lassan derülnek ki előnyös tulajdonságaik.

Ezzel elérik, hogy a kiszemelt fokozatosan, észrevétlenül ámuljon el, és essen szerelembe.

Néha azonban a Bakok is türelmetlenné válnak, vagy kételkedni kezdenek a sikerükben, és ilyenkor tesznek róla, hogy feltűnés nélkül hencegjenek: egy stílusos randi egy méregdrága helyen, esetleg pár vicces köntösbe csomagolt megjegyzés saját teljesítményükről, javaikról…

A Bakok – különösen a húszas éveik végétől – szinte megrögzött irányításmániások.

Muszáj, hogy azt érezzék, ők osztják a lapokat és ők irányítják az életüket, ide értve a párkapcsolataikat is.

Ha nem így van, akkor két dolog történhet: vagy kihátrálnak, vagy szenvedni kezdenek. Bármelyikről is legyen szó, szerencsére mindkettő észrevehető.

Ha egy Bak hajlandó átengedni neked az irányítást, a döntés lehetőségét, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szerelmes, mert ilyen kivételt nem tenne senki mással.

Ennél jobb jelet nem kaphatnál tőle, úgyhogy, ha hasonlóképpen érzel, ideje gyorsan biztosítanod az érzelmeidről.