A Bak személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Szőke Angéla
Írta: ,

A Bak jegyű emberek rendkívül érdekes személyiségek. Annak ellenére, hogy a legtöbben keveset tudnak róla, a Bak különleges és összetett jegy. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami gyakorlatias és józan gondolkodásmódjáért felelős. Föld-jegy, tehát két lábbal áll a földön, megbízható és nem vállal felesleges kockázatot. A Bakok főleg arról híresek, hogy hagyománytisztelők, okosak és mindig logikusan gondolkodnak, azonban ez a jegy sokkal több, mint a száraz praktikusság.

Nézzük, mi az az öt meglepő tulajdonság, amit kevesen tudnak a Bakokról.

1. Cuki, de tüskés

A Bak igazán aranyos teremtés, de csak akkor, ha nem kell senkiben és semmiben csalódnia: ha valaki kihúzza nála a gyufát, keménnyé és harciassá válik. 

Az egyik legbájosabb és legjoviálisabb csillagjegy, ugyanakkor a legalaposabb megfigyelő is. Társaságban sosem viszi a prímet, nem akar a központban lenni, inkább a többieket vizsgálja távolról, titokban. Ennek köszönhetően soha semmi nem kerüli el a figyelmét, és ha valakire gyanakodni kezd, vagy fenyegetést érez, keményen megvédi magát. Kedvessége határtalan, de ez nem azt jelenti, hogy hagyja magát palira venni!

2. Nagyon lassan esik szerelembe

Az egyik legóvatosabb csillagjegyként a Bak kétszer is meggondolja, kinek nyitja meg a szívét.

Nem arról híres, hogy egyik kapcsolatból a másikba ugrik. Nehéz is lenne ezt kiviteleznie, hiszen sok időbe telik neki, míg valaki iránt elkezd komolyabban érdeklődni.

A zodiákus összes jegye közül a Bak esik szerelembe a leglassabban. Ez főleg azért van így, mert mindenáron el szeretné kerülni, hogy megégesse magát. Borzasztó nehezen viseli, ha valaki összetöri a szívét, ezért inkább alaposan meggondolja, valóban megfelelő partner lesz-e abból a személyből, akivel kapcsolatba lép.

3. Könnyű boldoggá tenni

Míg egyes csillagjegyek kedvelik a nagy utazásokat, a drága ajándékokat, vagy mindenféle kényeztetést, addig a Bak igazán szerény jegyként sosem kér sokat. A tárgyakat nem igazán értékeli, utazni pedig nem különösebben szeret, így ha valaki örömet akar szerezni egy Baknak, mindössze annyit kell tennie, hogy leül vele beszélgetni egy olyan témáról, ami érdekli és fontos számára. Ugye, hogy nem költséges boldoggá tenni? Mindössze annyit szeretne, hogy áldozz rá időt és kicsit figyelj rá. 

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció