A Bak nők személyiségjegyei

A Bak nők személyiségjegyei

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Bak nők személyiségjegyei

A Bak jegy szülöttei kifejezetten színes személyiségek, akik megismerésére érdemes kellő időt és figyelmet szánnunk, hogy mindegyik oldalukat kiismerjük.

Harc és verseny

A Bak egész életében egyensúlyozni próbál a harcos versengés és a kiegyensúlyozottság között. Saját magával is folyton harcban áll, mivel próbálja leküzdeni a néha mindenen átgázoló temperamentumát, de sajnos nem mindig sikerül.
Alaptermészete, hogy imádja magát összemérni másokkal, de egyben arra is vágyik, hogy mindenkivel jó viszonyban legyen.

Munka

A munkában a Bakok igazán jó lehetőséget kapnak a kiteljesedésre. Mindegy, hol dolgozik, megpróbálja mindig a legjobbat kihozni magából, és megmutatni országnak-világnak, hogy ő a legjobb.
Nem vérre menő harcokat folytat, de néha belemegy egy-két felesleges konfliktusba is. Humora, stílusa miatt mégis szeretik a kollégái, ami egyensúlyt teremt az életében.

Bak főnöke

Sok szempontból nagyon jó a Bakok főnökének lenni, hiszen nagy munkabírású, eredmény-orientált emberekről van szó. Fontos azonban, hogy a főnöke tudja kezelni az alkalmankénti túlpörgéseit, és hagyja tündökölni.
Ha megpróbálja elnyomni, könnyen elveszítheti a beosztottját.
Kitartása néha igényel egy kis támogatást, amire a főnökének rá kell éreznie.

Család

A Bak nők a családban már nem igényelnek akkor figyelmet és dominanciát, mint a munkahelyen. Általában akkor alapítanak családot, amikor már lehiggadtak, így kifejezetten kiegyensúlyozott légkört tudnak biztosítani otthon szeretteiknek.
Ha a Bak férje domináns tud maradni, akkor idővel a feleség felveszi a szelíd, kedves anyuka szerepét, aki átadja az irányítást.

Szerelem

Milyenek is lehetnek a Bakok a szerelemben, ha nem tüzesek, temperamentumosak és magával ragadóak? A szerelem katalizátorként hat rájuk, úgy érzik, hogy bármit elérhetnek a világon, amit csak szeretnének.
Ha képesek hosszú távon is kitartani férjük mellett, akkor arra is jó esélyük van, hogy a szerelem hevét is gyakran feleleveníthetik – akár több évtizedes együttélés után is.

Fiatal kor

A Bak nők személyiségében a szokásosnál is nagyobb változás megy végbe az évekkel járó tapasztalatnak köszönhetően.
Fiatal korban hevesebbek, néha rosszul ítélnek meg egyes helyzeteket vagy embereket, és nagy hatással van rájuk tévedésük felfedezése. Lendületük később is megmarad, de idővel megtanulják mások érdekeit jobban szem előtt tartani.

Érett Bakok

Az évek múlásával a Bakok sokat szelídülnek, és egyre fontosabbá válik számukra, hogy az emberi kapcsolatok ne sérüljenek körülöttük.
Gyakori, hogy életre szóló barátságot kötnek olyan emberekkel, akikkel fiatalon rengeteg összetűzésük volt, és akivel egyáltalán nem kedvelték egymást. A Bakok gyorsan tanulnak, és képesek az érzelmi életükben is látványosan fejlődni.

Bak nők talánya

Milyenek tehát a Bak jegyben született nők? Egyszerre lendületesek, mégis finomak, céltudatosak, mégis egyensúlyozni próbálók, akik bár néha túlzásokba esnek, mégis végig jót akarnak.
Idővel sokat változnak előnyükre, hiszen megőrzik a régi énjük pozitívumait, de kiegészítik azt a tapasztalt felük által tanultakkal. Vagyis színes, érdekes és értékes egyéniségek, akik életet és nyugalmat egyszerre visznek környezetük életébe.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!